Home     Facebook   
Bestemmingen Inspiratie Promoties Mijn reis Over Gallia Reisadvies
St Andrews & The Hidden Gems of Fife - foto 1
St Andrews & The Hidden Gems of Fife - foto 2
St Andrews & The Hidden Gems of Fife - foto 3
St Andrews & The Hidden Gems of Fife - foto 4
St Andrews & The Hidden Gems of Fife - foto 5
St Andrews & The Hidden Gems of Fife - foto 6
St Andrews & The Hidden Gems of Fife - foto 7
St Andrews & The Hidden Gems of Fife - foto 8
St Andrews & The Hidden Gems of Fife - foto 9
St Andrews & The Hidden Gems of Fife - foto 10
St Andrews & The Hidden Gems of Fife - foto 11
St Andrews & The Hidden Gems of Fife - foto 12
St Andrews & The Hidden Gems of Fife - foto 13
St Andrews & The Hidden Gems of Fife - foto 14
St Andrews & The Hidden Gems of Fife - foto 15

St Andrews & The Hidden Gems of Fife


 

 vanaf € 692,80 p.p.
Golfarrangement 4 dagen/3 nachten
In Schotland, the Home of Golf, vindt u meer dan 550 golfterreinen, verspreid over het hele land. De oude sport bloeide eeuwenlang op Schotse bodem en blijft een van de grootste attracties van Schotland. Er is geen fijnere plek voor een golfvakantie dan Schotland, The Home of Golf.

Golf ontstond aan de oostkust van Schotland, in Aberdeenshire, het Koninkrijk van Fife, East Lothian - en in het zuidwesten rond Prestwick. Clubhuizen in heel Schotland staan vol fascinerende golf memorabilia die herinneren aan legendes van eigen bodem.
Schotland is terecht bekend om zijn historische links. Illustere golfterreinen, zoals de Old Course in St Andrews, Royal Troon, Muirfield, Carnoustie en Turnberry blijven inspireren en verbazen. Deze iconische golfterreinen blijven golfers trekken uit alle windrichtingen.

St Andrews Jubilee Course
Size:18 Holes - Type: Links -  Par:72
De Jubilee Course in St Andrews werd oorspronkelijk geopend als een 12-holes terrein in 1897 en werd uitgebreid tot 18 holes in 1905. Na een serieuze hertekening  en renovatie wordt dit terrein nu door sommigen beschouwd als de zwaarste van de St Andrews terreinen.

St Andrews New Course
Size:18 Holes - Type: Links - Par:71
Smalle fairways omzoomd door dikke doornstruiken, subtiele greens en vier van de meest veeleisende par 3 holes zijn de voornaamste kenmerken van de St Andrews New course.

Crail Balcomie Links Course
Size:18 holes Type: Links Par: 67
De Balcomie Links Course van Crail Golf Club is een van de oudste en meest populaire links golfbanen in Schotland. Niet de langste, maar met een onvoorstelbaar panoramisch uitzicht over de stranden en de rotsen van de kust van Fife.

Elie Golf Course
Size: 18 holes Type:Links  Par: 70
Er zijn zeer veel schitterende golfterreinen in Fife en Elie is daar zeker een van maar het is ook een ongewone en dat merk je al direct bij de tee-off. De eerste slag is blind en er staat een historische duikboot periscoop aan de startershut om over de heuvel te zien of de vorige groep zeker weg is om veilig te kunnen spelen. Dan volgen enkele rustige holes tot je aan de 6de ineens een open zeezicht krijgt. De wind zorgt er hier voor dat de golfer zich zeer bewust is van de nabijheid van de zee. De holes liggen in alle richtingen zodat de wind een grote rol speelt. Elie is een uitdagend en zwaar golfterrein met 6 holes op meer dan 600 meter.Transport
Deze rondreis kan gecombineerd worden met overtochten of vluchten zie Vervoer naar SchotlandGolfarrangement 4 dagen/3 nachten
- 3 overnachtingen in het 3* Lundin Links Hotel of het 4* Balbirnie Hotel
- Schots ontbijt
- 1 greenfee op de St Andrews New of Jubilee Course
- 1 greenfee op de Crail Balcomie Links Course
- 1 greenfee op de Elie Golf Course

Lundin Links Hotel***  nabij St Andrews
Dit schitterende Tudor-stijl hotel, gelegen op de noordelijke oever van de Firth of Forth, ligt op slechts 15 minuten van de Old Course in St Andrews en een uur rijden van Edinburgh. Met meer dan 35 golfbanen op korte rijafstand is het hotel een perfecte uitvalsbasis voor golfvakantie in de historische bakermat van het spel. Het hotel biedt een eigen restaurant en een bar. Tijdens een verblijf in Fife
kan u gemakkelijk  Midden-Schotland verkennen van de prachtige kust van Fife tot Edinburgh, Falkirk en Stirling en eventueel  Perth en de Highlands.

Prijzen per persoon voor het arrangement
1/4-31/10/14dubbelsingle
Lundin Links Hotel GBGO001692,80784,00
Toeslag greenfee Crail Balcomie op zaterdag/zondag35,2035,20
Toeslag greenfee Elie Course op zaterdag/zondag27,2027,20
 
Zoek en boek          Geen reservatiekosten
Betalingsinfo
 Veelgestelde vragen over online reserveren

Balbirnie House Hotel**** Markinch
Balbirnie House ligt in het dorp Markinch in Fife, ongeveer halverwege tussen St. Andrews en Edinburgh. Dit prachtige herenhuis (gebouwd in 1777) is gevestigd in een 416 hectare groot domein en wordt algemeen erkend als een van de mooiste klassehotels van Schotland. Alle kamers zijn individueel ontworpen en voorzien van alle moderne voorzieningen, waaronder telefoon met directe buitenlijn, flatscreen-tv met pay-films en breedband toegang voor laptops, radio en prachtige badkamers met Molton Brown toiletartikelen, badjassen. U kan alle dagen terecht in het Orangerie restaurant of in de Bistro voor een fijn, culinair diner.

Prijzen per persoon voor het arrangement
1/4-31/10/14dubbelsingle
Balbirnie Hotel GBGO002889,60966,40
Toeslag greenfee Crail Balcomie op zaterdag/zondag35,2035,20
Toeslag greenfee Elie Course op zaterdag/zondag27,2027,20

Zoek en boek          Geen reservatiekosten
Betalingsinfo
 Veelgestelde vragen over online reserveren
 
Ligging

 

Tophotel
As-Limburg
Hostellerie Mardaga
Topbestemming
Winter Noorderlicht Exploratiereis
Gallia nieuwsbrief
Boordevol promoties en reistips
Quality control
Geef uw mening over uw reis
Wedstrijd
Win een uitje voor twee personen
Waardebon
Geef een vakantiebon kado
Wegbeschrijving
Plan uw reis via onze routeplanner
 
Home  -  Over Gallia  -  Boek online  -  Vacatures  -  Info & weetjes  -  Pers  -  Links  -  Voorwaarden  -  Partnerprogramma
Home
Laatste update: 23-10-2014. 
© Copyright 1993-2014 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR