Home     Facebook   
Bestemmingen Inspiratie Mijn reis Over Gallia Reisadvies

Muonio / Harriniva -Jeris - Torasieppi (22)

Muonio behoort tot Fjell-Lapland. De gemeente telt ongeveer 2400 inwoners. De belangrijkste natuurbezienswaardigheden in de omgeving zijn het Pallas-Yllas Nationaal Park en de rivier de Muonio. Het Pallas-Yllas Nationaal Park ligt deels ook in de gemeente Enontekiö. In Muonio duurt de poolnacht van begin december tot midden januari, terwijl de middernachtzon schijnt van begin juni tot bijna begin augustus. Muonio is één van de gemeenten in Fins Lapland waar het Samisch de status van officiële taal heeft.

Afstand tot de luchthaven van Kittilä: 70 km
Transfers: luchthaven Kittilä – Harriniva indien u toekomt met een lijnvlucht: € 50 retour.
Muonio / Harriniva -Jeris - Torasieppi Muonio / Harriniva -Jeris - Torasieppi
 
Harriniva Holiday Center
vanaf € 78,75 pppn
Het prachtige Harriniva Holiday Center, ligt in West-Lapland, nabij de Muonionjoki rivier, dicht bij het...
Lees meer
Het prachtige Harriniva Holiday Center, ligt in West-Lapland, nabij de Muonionjoki rivier, dicht bij het Pallas-Yllas National Park, 3 km ten zuiden van Muonio. Harriniva Holiday Centre is een familiaal geleid vakantiecomplex dat een ruim aanbod presenteert aan actieve dag of meerdaagse excursies.
Een overzicht van alle safari´s die u kan ondernemen tijdens een verblijf in hotel Harriniva in Muonio. Een tocht met een rendierslede,...
Lees meer
Een overzicht van alle safari´s die u kan ondernemen tijdens een verblijf in hotel Harriniva in Muonio. Een tocht met een rendierslede, een huskyslede, een sneeuwscooter ...
Hotel Jeris
Prijs vanaf € 78,75 pppn
Hotel Jeris is een uniek Laps hotel naast het Pallas-Yllas National Park en direct aan het Jerisjärvi...
Lees meer
Hotel Jeris is een uniek Laps hotel naast het Pallas-Yllas National Park en direct aan het Jerisjärvi meer. Het hotel biedt zijn gasten een receptie, het Jeris restaurant met open haard, het panorama restaurant Jierra aan de oever van het meer, de gezellige bar ‘Hideaway’ met open haard en de Jeris Spa in wildernis stijl.
Torasieppi Chalets & Aurora Glamping
vanaf € 47,50 per persoon
Wat je ook wil zien of beleven tijdens de Arctische winter, in Torasieppi vind je het. Een tocht met de husky´s...
Lees meer
Wat je ook wil zien of beleven tijdens de Arctische winter, in Torasieppi vind je het. Een tocht met de husky´s of de rendieren, het noorderlicht aanschouwen of in een aurora dome overnachten .. het is allemaal mogelijk in Torasieppi.
Sneeuwschoenwandelingen, langlaufen, ijsvissen, rendiersafari´s, sneeuwscootersafari´s, husky-safari´s, ... In de safari’s is steeds de...
Lees meer
Sneeuwschoenwandelingen, langlaufen, ijsvissen, rendiersafari´s, sneeuwscootersafari´s, husky-safari´s, ... In de safari’s is steeds de nodige thermische kledij inbegrepen en een Engelstalige gids. De huskysafari’s vinden steeds plaats vanaf 2 personen. Voor de andere safari’s is minimum 4 personen vereist. Het kan gebeuren dat de korte winterexcursies uit het andere hotel vertrekken dan waar u verblijft.

Je enkele dagen helemaal onderdompelen in Lapland, je laten overdonderden door de pracht van de sneeuwlandschappen, de husky´s of de...
Lees meer
Je enkele dagen helemaal onderdompelen in Lapland, je laten overdonderden door de pracht van de sneeuwlandschappen, de husky´s of de kracht van de sneeuwscooters. Hieronder vind je een overzicht van onze meerdaagse safari´s van 2 tot 9 dagen.
2-daagse huskysafari waarbij u kennismaakt met een van de laatste wildernissen in Europa. De eerste dag eindigt...
Lees meer
2-daagse huskysafari waarbij u kennismaakt met een van de laatste wildernissen in Europa. De eerste dag eindigt in de aangename hitte van een sauna. Overnachting in een wildernishut, lunches bij het kampvuur. Iedereen rijdt met een eigen huskyteam.
Dit weekend geeft een inzicht in wat er in Lapland te beleven vallen. Een uitstekende kennismaking aan een mooie...
Lees meer
Dit weekend geeft een inzicht in wat er in Lapland te beleven vallen. Een uitstekende kennismaking aan een mooie prijs.
Het Noorderlicht zien blijft natuurlijk altijd een kans maar tijdens dit programma worden de optimale...
Lees meer
Het Noorderlicht zien blijft natuurlijk altijd een kans maar tijdens dit programma worden de optimale omstandigheden gecreëerd om het zo goed mogelijk te zien. U wordt er in de avond en nacht mee op uit genomen door een gids die de donkerste plaatsen opzoekt.
De winterse wildernis van Lapland is de ideale plaats om enkele dagen af te kicken van de verslaving aan email,...
Lees meer
De winterse wildernis van Lapland is de ideale plaats om enkele dagen af te kicken van de verslaving aan email, facebook, GSM...
De stilte van het Finse woud, activiteiten in open lucht en ´s avonds relax: niets beter om helemaal te...
Lees meer
De stilte van het Finse woud, activiteiten in open lucht en ´s avonds relax: niets beter om helemaal te herbronnen.
Speciaal kort pakket Zondag – Donderdag
Comfortabele accommodatie en goed Laps eten zijn de basiselementen...
Lees meer
Speciaal kort pakket Zondag – Donderdag
Comfortabele accommodatie en goed Laps eten zijn de basiselementen van een succesvolle reis. De belangrijkste Lapse activiteiten – sneeuwscootersafari en huskie safari zijn inbegrepen. De rest kan je zelf nog invullen! Deze korte trip is ook voor beginners.
Lees meer
Powder Pro - 5 dagen/4 nachten
Prijs vanaf € 1490 pp
Leer de geheimen van het rijden in diepe sneeuw
Spring op je scooter en leer van onze professionele...
Lees meer
Leer de geheimen van het rijden in diepe sneeuw
Spring op je scooter en leer van onze professionele sneeuwscooter gidsen de trukken van het diepe sneeuw rijden in de top van Lapland! Deze 3 daagse scootertocht naar het noordelijkste punt van Finland gaat je zeker naar meer doen verlangen!
Ontdek Europa’s laatste wildernis op een huskyslee!
Wist U dat de properste lucht in Europa te vinden is in...
Lees meer
Ontdek Europa’s laatste wildernis op een huskyslee!
Wist U dat de properste lucht in Europa te vinden is in Pallas-Ylläs Nationaal Park in noordwest Lapland? Onze 5 daagse husky tour volgt de wouden en bevroren meer op de grens van het nationaal park. Elke deelnemer bestuurt zijn eigen hondenslee team van 4-6 honden. De dagelijkse afstand varieert tussen 25 en 40 kilometers, afhankelijk van je fysieke conditie en de weersomstandigheden.
Ontdek en geniet van de fascinerende schoonheid van de Lapse natuur op drie verschillende manieren. Tijdens de...
Lees meer
Ontdek en geniet van de fascinerende schoonheid van de Lapse natuur op drie verschillende manieren. Tijdens de rendiersafari ervaar je de oudste manier van transport, met de sneeuwscooter ontdek je het plezier van het racen over de bevroren meren en door de wouden. Gedurende de tweedaagse hondenslee safari overnacht je in een wildernis hut en jan je echt genieten van de stilte en de schoonheid van de natuur.
Hoogtepunten van een traditionele avonturenweek in het winterlandschap van lapland! Wilt U toch nog een stapje...
Lees meer
Hoogtepunten van een traditionele avonturenweek in het winterlandschap van lapland! Wilt U toch nog een stapje verder gaan dan de traditionele Lapland programma’s u brengen? Ben jij nog steeds op zoek naar nieuwe ervaringen in het winterse sneeuwlandschap in Lapland? Dan is dit het perfecte reisprogramma voor U!
Koning van alle sneeuwscootertochten!
Overwin de hoogste bergen van Finland, bezoek het drielandenpunt van...
Lees meer
Koning van alle sneeuwscootertochten!
Overwin de hoogste bergen van Finland, bezoek het drielandenpunt van Finland Zweden en Noorwegen, en test your limits op deze 5 daagse sneeuwscootertocht op de Arctic Trail!
Hopen plezier voor avontuurlijke koppels of families op zoek naar een actieve vakantie in de sneeuw. Ontmoet in...
Lees meer
Hopen plezier voor avontuurlijke koppels of families op zoek naar een actieve vakantie in de sneeuw. Ontmoet in de prachtige Lapse natuur schattige husky´s, spring op een slede getrokken door een rendier, ervaar een opwindende sneeuwscootertocht, bezoek een heus sneeuwdorp en neem deel aan de zoektocht naar het Noorderlicht.
Een week met gevarieerde activiteiten in Torassieppi: ideaal gelegen zowel om het noorderlicht te zien als om te...
Lees meer
Een week met gevarieerde activiteiten in Torassieppi: ideaal gelegen zowel om het noorderlicht te zien als om te proeven van wat de ongerepte natuur van Lapland te bieden heeft.
Een week volledig gericht op het Noorderlicht. Elke avond een verschillende manier om dit fenomeen te...
Lees meer
Een week volledig gericht op het Noorderlicht. Elke avond een verschillende manier om dit fenomeen te zien.
Voor de echte avonturiers ! Je dacht dat je alles al wist van Lapland? Alle avonturenreizen al meegedaan? Dan...
Lees meer
Voor de echte avonturiers ! Je dacht dat je alles al wist van Lapland? Alle avonturenreizen al meegedaan? Dan moet je naar Lapland komen en deelnemen aan onze speciale huskysafari. 200 kilometers en 7 dagen in de arctische natuur met nachten in simpele hutten en tenten om de boomloze sneeuwwoestijn van het Sami land te bereiken, waar enkel rendierherders zich thuis voelen. Op deze safari leer je hoe je moet omgaan met je eigen huskyteam van 6 honden, en geniet je van de allermooiste Noordse landschappen en de lange lentedagen van Lapland.

 

Tophotel
Hotel Moselschlösschen****
Topbestemming
Winters Lapland
Gallia nieuwsbrief
Boordevol tips en aanbiedingen!
Quality control
Geef uw mening over uw reis
Wedstrijd
Win een uitje voor twee personen
Waardebon
Geef een vakantiebon kado
Wegbeschrijving
Plan uw reis via onze routeplanner
 
Home  -  Over Gallia  -  Boek online  -  Vacatures  -  Info & weetjes  -  Pers  -  Links  -  Voorwaarden  -  Partnerprogramma
Home
Laatste update: 29-03-2017. 
© Copyright 1993-2017 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR