Reisadvies
Homepage Gallia - Reizen Beleven Facebook 25 jaar Gallia Raadpleeg een specialist 054/326981

Gallia foto 1Gallia foto 2Gallia foto 3Gallia foto 4Gallia foto 5Gallia foto 6Gallia foto 7

Montreal en Quebec City

   
6-daagse met de trein
Dag 1: Montreal
Bij aankomst op de internationale luchthaven van Montreal gaat U op eigen initiatief naar het hotel in het centrum van de stad.

Dag 2: Montreal
Vrije dag in Montreal, de tweede grootste Franstalige stad ter wereld die erom bekend staat zeer goede restaurants, uitstekende winkels, een bruisend nachtleven, een rijke cultuur en geschiedenis te hebben.

Aanbevolen activiteit: "Flavours of the Main" Culinary Heritage Tour (Segment 1 of 2)
De immigranten in Montreal zijn al sinds eeuwen telkens neergestreken in de grootste boulevard van de stad, gekend als St. Lawrence, St. Laurent of "The Main". Franse, Britse, Chinese, Oosteuropese, Italiaanse, Portugese, Spaanse, Latijnsamerikaanse en Noordafrikaanse inwijkelingen hebben allemaal hun sporen nagelaten in deze historische straat. Vandaag kan u die "sporen" ook proeven in shops, café's, restaurants en eetstandjes op straat. Er is een chinees deel, het vroegere "red light" district is nu gekend als de "Supper Club", maar ook het vroegere Joods kwartier en Little Portugal staan "op het menu".

Dag 3: Montreal - Quebec City
Maak gebruik van een taxi om naar het station van Montreal te gaan zodat U daar aan boord kan gaan van VIA Rail. Leun achterover en geniet van een prachtige 3 uur durende treinreis langs de zuidelijke zijde van "La Belle Province", Quebec. Bij aankomst gaat U per taxi naar uw hotel.

Dagen 4-5: Quebec City
Ontdek deze charmante historische ommuurde stad, de eerste Franse nederzetting in Noord-Amerika. Deze levendige stad biedt zowel in de winter als in de zomer verschillende festivals, outdoor plezier en activiteiten.

Inbegrepen activiteit: Begeleide tour in Quebec City (2u)
Dit is uw kans om de geschiedenis te leren kennen: het Quartier Latin, de Plains of Abraham, de wallen, het wereldberoemde Château Frontenac, de Nationale Assemblee, de Basiliek, het stadhuis, de Place-Royale, de Citadel en een glimp van de moderne stad Quebec. Dit is de perfecte introductie tot de stad.

Aanbevolen activiteit:  Quebec City 1u30 dagcruise
Dompel U onder in de ongeëvenaarde charme van Quebec, de enige versterkte stad in Noord-Amerika, bekend om zijn dynamisme, gastronomie, romantiek en geschiedenis. U kan de overblijfselen van het verleden bezoeken en U vergapen aan de Montmorency Falls en de schoonheid van de weelderige Ile d'Orleans. Profiteer hier van het beste uitzicht op de historische stad.

Dag 6: Quebec City - Montreal Airport
Maak gebruik van een taxi om naar het station van Quebec te gaan waar u aan boord kan gaan van VIA Rail naar Montreal. U kunt direct in het station een AIRConnect ticket voor een doorverbinding naar Dorval station te kopen, om een shuttle naar de luchthaven van Montreal te nemen voor het vertrek van uw vlucht.

Aanbevolen excursie pakket:
* "Flavours of the Main" Culinary Heritage Tour (Segment 1 of 2)
* Quebec City 1u30 dagcruise
Prijs per volwassene: op aanvraag

Upgrade voor de treinreis naar VIA1:
* Montreal - Quebec City enkele reis

Wenst u een offerte te ontvangen voor deze reis ?
Vraag ze aan met een correcte vertrekdatum en aantal reizigers

Inbegrepen in de prijs: 5 overnachtingen op basis van logies, Quebec City Tour (2u), Via Rail tickets in economy klasse een retour tussen Montreal en Quebec City, documentatiemap met kaarten en informatie, een reisgids 'Oost-Canada' per dossier, verplichte belastingen voor bezoekers naar Canada, BTW en bijdrage Garantiefonds Reizen.
Niet inbegrepen in de prijs:  internationale vluchten, ESTA-visum, de VIA connector naar Montreal Airport, aanbevolen activiteitenpakket, fooien voor het treinpersoneel en de chauffeurs, inkomgelden, maaltijden, persoonlijke uitgaven en verzekeringen.

Gerelateerde reizen

Nova Scotia met het openbaar vervoer - 5 dagen
Nova Scotia met het openbaar vervoer - 5 dagen
Toronto en Niagara Falls - 5 dagen
Toronto en Niagara Falls - 5 dagen
Nieuwsbrief
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Quality Control
Geef uw mening!

Landen Ierland - Engeland - Kanaaleilanden - Schotland - Denemarken - Noorwegen - IJsland - Canada
Winter Lapland - IJsland
Cruising Frankrijk - Ierland

Inspiratie


In de kijker


Begeleide reizen


Laatste update: 25-08-2019 | Trade 
© Copyright 1993-2019 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR