Wie zijn wij   ·   Mijn Gallia   ·   Veelgestelde vragen   ·   Jobs   ·   Brochures   
Raadpleeg een specialist 054/326981
 
Vraag ons advies
Homepage Gallia - Reizen Beleven
Facebook
 

Gallia foto 1Gallia foto 2Gallia foto 3Gallia foto 4Gallia foto 5Gallia foto 6Gallia foto 7Gallia foto 8Gallia foto 9Gallia foto 10Gallia foto 11

Luxury Lapland @ Santa Claus Village

   
5 dagen/4 nachten
 
Luxury Lapland is zorgeloos genieten in je unieke woning, met één volledig glazen wand, aan de poolcirkel. Overdag de prachtige natuur ontdekken in een husky- of rendierslede en de adrenaline voelen tijdens een sneeuwscootersafari. Een reis die je nog lang zal bijblijven. 

Dag 1: aankomst
Bij aankomst in Rovaniemi brengt een transfer je naar het unieke Glass Resort. Vanavond wacht een heerlijk 3-gangen diner met lokale specialiteiten, waarna je geniet van een ontspannen moment in je eigen privé bubbelbad en een heerlijke nacht onder de sterrenhemel. Met wat geluk zie je het noorderlicht. 

Dag 2: Sneeuwscooter avontuur 
Na een ontbijt met Scandinavische specialiteiten kan je rustig het Glass Resort en Santa Claus Village verkennen. Namiddag ontdek je de beste manier om de natuur in een ruime regio te ontdekken. Tijdens deze safari ervaar je hoe heerlijk het is om met een sneeuwscooter langs bevroren rivieren en door besneeuwde bossen te rijden. Geniet van het prachtige uitzicht over het rivierdal vanaf de heuveltoppen. Een pauze en een warm drankje houden je motor draaiende. Na de rit heb je tijd om te relaxen in je bubbelbad te midden van de mooie natuur. Diner en overnachting. 

Dag 3: Meet the husky's 
Geniet van een vroeg ontbijt. Dan is het tijd voor een kennismaking met je harige vrienden. Na een korte rit vanuit de stad kom je aan bij een huskyfarm, waar je wordt begroet door het geblaf van de enthousiaste honden. Voordat de reis begint, krijg je instructies betreffende het sturen van de slee, waarop je met zijn tweeën plaatsneemt. Na terugkeer op de boerderij kan je rond een kampvuur onder het genot van warm bessensap nog even napraten met de huskyfokker over deze bijzondere pooldieren. Namiddag heb je tijd om te relaxen, een rondje te gaan schaatsen op de schaatsbaan in de Winterzone van Snowmanworld of een bezoekje te brengen aan Santa Claus. Diner en overnachting. 

Dag 4: Rendier plezier
Slaap lekker wat uit en geniet van het heerlijke ontbijt of ga voor een vroege start waardoor je ruimschoots de tijd hebt om naar de stad te gaan, te gaan shoppen of enkele uren te gaan skiën of langlaufen. Om 14u word je naar een rendierboerderij gebracht voor een tocht met een rendierslee. Deze traditionele reiswijze door de besneeuwde bossen is een unieke ervaring. Geniet van een warme kop koffie met een broodje rond een kampvuur en kom meer te weten over het leven van rendierhouders. Diner en overnachting.

Dag 5: retour
Geniet nog van een heerlijk relax ontbijt en dan is het tijd om afscheid te nemen. Je transfer brengt je terug naar de luchthaven.

Dit is het programma met vertrek op maandag, woensdag en zaterdag. Afhankelijk van je vertrekdag kunnen de excursies op andere dagen geprogrammeerd staan. Je vouchers geven de juiste dagen aan.  

Inbegrepen in het arrangement:
Transfer van Rovaniemi luchthaven naar Glass Resort
4 overnachtingen met ontbijt in een glazen huis 
4 x half pension
Transfer van het Glass Resort naar de luchthaven Rovaniemi
Excursies zoals beschreven in het programma
Thermische kledij(overall, schoenen, sjaal en handschoenen) tijdens de excursies
BTW en bijdrage Garantiefonds reizen

Niet inbegrepen:
Vluchten naar Rovaniemi
Niet-vermelde dranken, maaltijden en uitstappen

Transport
Deze reis kan gecombineerd worden met vluchten naar Rovaniemi. De lijnvluchten van Finnair zijn steeds aan dagprijzen. Vraag een offerte met vluchten inbegrepen.

Verblijf
Beschrijving en foto's van het Glass ResortPrijzen per persoon per arrangement FIROLL1 
VertrekDubbel
A: 1/12/23-6/1/24€ 2856
B: 6/1-1/4/24€ 2268
Max. 2 kinderen 4-12j.:€ 859€/ kind in periode A, € 832/kind in periode B
3de volw.: € 1360

Zoek en boek

Extra info
In de safari's is steeds de nodige thermische kledij, het nodige materiaal en een Engelstalige gids inbegrepen.
Voor de sneeuwscootersafari is ook inbegrepen: benzine, de huur van de scooter en omniumverzekering met max. franchise van € 980 per scooter.
De franchise kan verminderd worden indien je ter plaatse een verzekering afsluit van € 20/persoon. Je vermindert de franchise dan naar € 150/schadegeval. 
Minimum leeftijd voor het besturen van een sneeuwscooter is 18 jaar. Een geldig rijbewijs voor een voertuig min. 125cc is steeds verplicht.
Kinderen -14 jaar nemen tijdens de sneeuwscootersafari plaats op een slede die getrokken wordt door de gids.
Omwille van de trillingen wordt het zwangere vrouwen afgeraden om een sneeuwscootersafari te ondernemen
Indien de weersomstandigheden of de veiligheid van de deelnemers het vereisen kan het programma altijd aangepast worden.
 

Gerelateerde reizen

Wintersafari's Santa Claus Village - Arctic Circle
Wintersafari's Santa Claus Village - Arctic Circle
Arctic Treehouse Hotel
Arctic Treehouse Hotel
Santa's Igloos Arctic Circle
Santa's Igloos Arctic Circle
Glass Resort
Glass Resort
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Geef uw mening!
 

Info & weetjes        Algemene en bijzondere voorwaarden        Privacybeleid        Reisverzekeringen
Gallia bv · Weyerstraat 119 · 3850 Nieuwerkerken/Kozen · info@gallia.be · Tel 054/32.69.81. · BE0475.652.663.
© 1993-2023 · Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen · Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa · Lid van VVR
Laatste update: 05-12-2023 · Trade