Wie zijn wij   ·   Mijn Gallia   ·   Veelgestelde vragen   ·   Jobs   ·   Brochures   
Raadpleeg een specialist 054/326981
 
Vraag ons advies
Homepage Gallia - Reizen Beleven
Instagram Facebook
 

Gallia foto 1Gallia foto 2Gallia foto 3Gallia foto 4Gallia foto 5Gallia foto 6Gallia foto 7Gallia foto 8Gallia foto 9Gallia foto 10Gallia foto 11

Luxury Lapland @ Santa Claus Village

   
5 dagen/4 nachten
 
Luxury Lapland is zorgeloos genieten in je unieke woning, met één volledig glazen wand, aan de poolcirkel. Overdag de prachtige natuur ontdekken in een husky- of rendierslede en de adrenaline voelen tijdens een sneeuwscootersafari. Een reis die je nog lang zal bijblijven. 

Dag 1: aankomst
Bij aankomst in Rovaniemi brengt een transfer je naar het unieke Glass Resort. Vanavond wacht een heerlijk 3-gangen diner met lokale specialiteiten, waarna je geniet van een ontspannen moment in je eigen privé bubbelbad en een heerlijke nacht onder de sterrenhemel. Met wat geluk zie je het noorderlicht. 

Dag 2: Sneeuwscooter avontuur 
Na een ontbijt met Scandinavische specialiteiten wandel je naar het safari kantoor voor je eerste safari. De sneeuwscooter is de beste manier om de natuur in de ruime regio te ontdekken. Tijdens deze safari ervaar je hoe heerlijk het is om met een sneeuwscooter langs bevroren rivieren en door besneeuwde bossen te rijden. Je ervaart de prachtigste winterse landschappen. Onderweg wordt er regelmatig gestopt zodat je tijd hebt om de besneeuwde natuur te bewonderen. De rit zelf duurt ongeveer 1u30-1u40. Na de rit heb je tijd om te relaxen in je bubbelbad te midden van de mooie natuur. Diner en overnachting. 

Dag 3: Meet the husky's 
Slaap lekker wat uit en ga dan voor het heerlijke ontbijt. De vriendelijke husky's verwelkomen je voor een fijne rit door het poolwildernis. Na een korte introductie, veiligheids- en rij-instructies vertrek je voor een rit door het prachtige besneeuwde boslandschap Je rijdt met 2 volwassenen en eventueel kinderen per slede. Na de rit geniet je van warme drankjes en koekjes en is er tijd om nader kennis te maken met de husky's. De rit zelf is 45 min. afhankelijk van de sneeuwcondities. Namiddag heb je tijd om te relaxen, een rondje te gaan schaatsen op de schaatsbaan in de Winterzone van Snowmanworld of een bezoekje te brengen aan Santa Claus. Diner en overnachting. 

Dag 4: Rendier plezier
Geniet van het heerlijke ontbijt. Om 10u45 wordt je verwacht voor de afsluitende safari. Eerst maak je een mooie tocht met de sneeuwscooter en dan gaat het richting rendier boerderij voor een kennismaking en een korte maar opwindende rit met een rendierslede(600 m). Na de overhandiging van je rendier rijbewijs is het tijd om terug op de sneeuwscooter te stappen om de bossen rond de Arctic Circle te verkennen. 
Namiddag heb je ruimschoots de tijd hebt om naar de stad te gaan, te gaan shoppen of enkele uren te gaan skiën of langlaufen. Diner en overnachting.

Dag 5: retour
Geniet nog van een heerlijk relax ontbijt en dan is het tijd om afscheid te nemen. Je transfer brengt je terug naar de luchthaven.

Afhankelijk van je vertrekdag en de beschikbaarheid op de dag van boeking kunnen de excursies op andere dagen door gaan.   

Inbegrepen in het arrangement:
Transfer van Rovaniemi luchthaven naar Glass Resort
4 overnachtingen met ontbijt in een glazen huis 
4 x half pension
Transfer van het Glass Resort naar de luchthaven Rovaniemi
Excursies zoals beschreven in het programma
Thermische kledij(overall, schoenen, sjaal en handschoenen) tijdens de excursies, 2 per scooter/slede
BTW en bijdrage Garantiefonds reizen

Niet inbegrepen:
Vluchten naar Rovaniemi
Niet-vermelde dranken, maaltijden, uitstappen
Verzekeringen

Transport
Deze reis kan gecombineerd worden met vluchten naar Rovaniemi. De lijnvluchten van Finnair zijn steeds aan dagprijzen. Vraag een offerte met vluchten inbegrepen.

Verblijf
Beschrijving en foto's van het Glass Resort

Prijzen per persoon per arrangement FIROLL1 
VertrekDubbel
A: 1/12-5/12/24€ 3357
B: 6/1-1/4/25€ 2589
Max. 2 kinderen 4-12j.:€ 871/kind 
3de volw.: € 1499 

Zoek en boek
Extra info
In de safari's is steeds de nodige thermische kledij, het nodige materiaal en een Engelstalige gids inbegrepen. Voor de sneeuwscootersafari is ook inbegrepen: benzine, de huur van de scooter en omniumverzekering met max. franchise van € 900 per scooter. De franchise kan verminderd worden indien u ter plaatse een verzekering afsluit van € 20/persoon/ safari voor een korte safari en € 30/persoon/safari voor een lange safari + 3u. Je vermindert de franchise dan naar € 150/schadegeval.  
Minimum leeftijd voor het besturen van een sneeuwscooter is 18 jaar. Een geldig rijbewijs is steeds verplicht en moet je steeds bij je hebben bij het vertrek op safari. Een copy of foto van het rijbewijs wordt niet aanvaard. Indien je dit niet kan tonen kan je niet deelnemen en wordt de safari niet terugbetaald. 
Kinderen 4-14 jaar:
Indien de kinderkorting wordt toegepast voor een sneeuwscootersafari reizen de kinderen in een slee achter de scooter van de gids. Een kind moet minimum 140 cm groot zijn om op een sneeuwscooter te mogen plaatsnemen. In dit geval betaalt het de prijs van de volwassenen.
Omwille van de trillingen wordt het zwangere vrouwen en mensen met rugproblemen afgeraden om een sneeuwscootersafari te ondernemen.
Indien de weersomstandigheden of de veiligheid van de deelnemers het vereisen kan het programma altijd aangepast worden.
 

Gerelateerde reizen

Wintersafari's Santa Claus Village - Arctic Circle
Wintersafari's Santa Claus Village - Arctic Circle
Arctic Treehouse Hotel
Arctic Treehouse Hotel
Santa's Igloos Arctic Circle
Santa's Igloos Arctic Circle
Glass Resort
Glass Resort
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Geef uw mening!
 

Info & weetjes        Algemene en bijzondere voorwaarden        Privacybeleid        Reisverzekeringen
Gallia bv · Weyerstraat 119 · 3850 Nieuwerkerken/Kozen · info@gallia.be · Tel 054/32.69.81. · BE0475.652.663.
© 1993-2024 · Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen · Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa · Lid van VVR
Laatste update: 16-06-2024 · Trade