Reisadvies
Homepage Gallia - Reizen Beleven Facebook 25 jaar Gallia Raadpleeg een specialist 054/326981

Gallia foto 1Gallia foto 2Gallia foto 3Gallia foto 4Gallia foto 5Gallia foto 6Gallia foto 7Gallia foto 8Gallia foto 9Gallia foto 10
(c)Simo Vilhunen, Hotel Ivalo

Aurora Village - glazen kota's

   
vanaf € 330 per persoon
Ervaar het authentieke Lapland onder de Aurora Borealis. De Aurora chalets bieden een fantastisch zicht vanuit het comfort van uw bed op de noordelijke hemel waar het Noorderlicht regelmatig een dans uitvoert aan de donkere hemel. Aurora Village is een klein authentiek geheel waar u nog kan genieten van de pure witte sneeuw, de zuivere poollucht en waar u van kortbij kan kennismaken met de rendieren die aan Aurora Village wonen. Neem een paar sneeuwschoenen en maak een rustige wandeling op uw eigen tempo door de besneeuwde bossen en geniet van de stilte van de natuur. Onderweg komt u misschien één van de typische pooldieren tegen: een eland, een rode vos, witte konijnen of een witte sneeuwhoen. Toch is de omgeving heel veilig om te wandelen.
Aurora Village ligt in de bossen van de Inari/Ivalo regio temidden van de Lapse vrije natuur, ver van de lichtvervuiling van de steden en wegen om de beste condities te verzekeren voor het aanschouwen van het Noorderlicht.

Ligging: Aurora Villageligt zeer rustig, op 12 km van de luchthaven van Ivalo, 3 km van het centrum van Ivalo en 1,5 km te voet van Hotel Ivalo en 4 km met de wagen.
Faciliteiten: Aurora Village is een kleinschalig logement met veel aandacht voor zijn gasten. Naast het hoofdgebouw met receptie en supergezellig restaurant, ontspanningsruimte biedt het een saunahuisje met buiten bubbelbad. Maak zeker ook eens een wandeling op de sneeuwschoenen die aan elk huisje hangen en bezoek de rendieren die Aurora Village in de winter hun thuis noemen.  
Logies: 26 gezellige, unieke aurora chalets met 180 graden glazen dak, een koelkastje, een espresso machine, gratis wifi en badkamer met toilet en douche. Een VIP-mand met 2 piccolo flesjes bubbels, water, thee, koffie en snoep wachten op u bij aankomst.
Type A: Twin kamer (max. 3 pers.)met 2 aparte bedden en bijzetbed.
Type B: Dubbel kamer (max. 3 pers.) met kingsize bed en bijzetbed.
Type C: Single kamer 
Maaltijden: Ontbijtbuffet en half pension worden geserveerd in het aparte restaurant gebouw.
Info: het is aangeraden uw verblijf te verlengen in Hotel Ivalo. 

Transport
Deze reis kan gecombineerd worden met vluchten naar Ivalo. De lijnvluchten van Finnair zijn steeds aan dagprijzen. Vraag een offerte met vluchten inbegrepen.Prijs per persoon per nacht FIIV002
Half pension Type AType BType C
A: 1/11-19/12/19,7/1-24/1/20,9/2-1/4/20330,00352,00499,00
B: 19/12-6/1/20,24/1-8/2/20385,00407,50585,00
Kind 4-13j. met 2 volw.: € 212,50 in periode A en € 235 in periode B.
3de volw.: € 261 in periode A en € 295 in periode B.
Transfers van de luchthaven en terug inbegrepen !

Zoek en boek          Geen reservatiekosten
Betalingsinfo
Veelgestelde vragen over online reserveren  

Gerelateerde reizen

Aurora Fun arrangement
Aurora Fun arrangement
Hotel Ivalo
Hotel Ivalo
Wilderness Hotel Nangu
Wilderness Hotel Nangu
Wintersafaris met vertrek van Aurora Village
Wintersafaris met vertrek van Aurora Village
Wintersafaris met vertrek van Hotel Ivalo
Wintersafaris met vertrek van Hotel Ivalo
Nieuwsbrief
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Quality Control
Geef uw mening!

Landen Ierland - Engeland - Kanaaleilanden - Schotland - Denemarken - Noorwegen - IJsland - Canada
Winter Lapland - IJsland
Cruising België - Nederland - Duitsland - Frankrijk - Ierland - Engeland - Schotland - Canada

Inspiratie


Vaarvakanties

Lees meer
Een boot, een kanaal of rivier en enkele vrienden of familie aan boord. Meer hebt u niet nodig voor een geslaagde vakantie. Trossen los en u kan vertrekken. Na een halfuurtje varen is het alsof u nooit anders gedaan hebt. U legt aan waar u wil, in een pittoresk haventje of langs de oever, ver van alle drukte... 's Avonds gaat u uit eten in een gezellig restaurantje langs de oever of u kookt aan boord.

Begeleide reizen


Laatste update: 20-02-2020 | Trade 
© Copyright 1993-2020 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR