Reisadvies
Homepage Gallia - Reizen Beleven Facebook 25 jaar Gallia Raadpleeg een specialist 054/326981

Kemi (6)

Kemi Kemi Kemi is vooral bekend omwille van de IJsbreker Sampo, de enige ijsbreker ter wereld waarop een tocht als privé persoon mogelijk is. De Sampo had er 40 jaar actieve dienst in de Arctische wateren opzitten toen hij een nieuwe uitdaging kreeg als toeristische cruiser. De 2de grote attractie van Kemi is het sneeuwkasteel dat elk jaar opnieuw gebouwd wordt naar een ander architecturaal plan. Het is dus elk jaar weer een nieuwe ontdekking.
In dit sneeuwkasteel vind je het sneeuwhotel waar je de unieke ervaring van overnachten in een sneeuwkasteel kan ervaren. Maar in Kemi kan je natuurlijk ook prachtige sneeuwscootertochten en huskysafaris maken over de bevroren Botnische Golf of door de bossen. Als je erbij stilstaat dat je uren over zee rijdt of glijdt dan moet je gewoon concluderen dat Kemi toch wel ongelofelijk unieke ervaringen te bieden heeft.


Afstand van de luchthaven Kemi/Tornio: Kemi centrum: 10 km
Transfers: Bij aankomst in Kemi Airport staan er steeds bussen en taxi's klaar die de transfers verzorgen naar Kemi. Deze transfers zijn ter plaatse te betalen.
 
IJsbrekercruise
vanaf € 290 per persoon
Hotel Scandic Kemi
vanaf € 45 pppn
Sneeuwhotel
vanaf € 215 per persoon
Seaside Glass Villa's
vanaf € 157,50 per persoon

Nieuwsbrief
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Quality Control
Geef uw mening!

Landen Ierland - Engeland - Kanaaleilanden - Schotland - Denemarken - Noorwegen - IJsland - Canada
Winter Lapland - IJsland
Cruising België - Nederland - Duitsland - Frankrijk - Ierland - Engeland - Schotland - Canada

Inspiratie


Vaarvakanties

Lees meer
Een boot, een kanaal of rivier en enkele vrienden of familie aan boord. Meer hebt u niet nodig voor een geslaagde vakantie. Trossen los en u kan vertrekken. Na een halfuurtje varen is het alsof u nooit anders gedaan hebt. U legt aan waar u wil, in een pittoresk haventje of langs de oever, ver van alle drukte... 's Avonds gaat u uit eten in een gezellig restaurantje langs de oever of u kookt aan boord.

Begeleide reizen

Home - Info & weetjes - Voorwaarden - Privacy - Vacatures

Laatste update: 08-04-2020 | Trade 
© Copyright 1993-2020 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR