Home     Facebook   
Bestemmingen Inspiratie Mijn reis Over Gallia Reisadvies
Discover the wilderness - foto 1
Discover the wilderness - foto 2
Discover the wilderness - foto 3
Discover the wilderness - foto 4
Discover the wilderness - foto 5
Discover the wilderness - foto 6
Discover the wilderness - foto 7
Discover the wilderness - foto 8
Discover the wilderness - foto 9
Discover the wilderness - foto 10

Discover the wilderness


 

 Prijs vanaf € 1730 pp
7 dagen/6 nachten
met 5-daagse huskytour 
 

Ontdek Europa’s laatste wildernis op een huskyslee!
Wist U dat de properste lucht in Europa te vinden is in Pallas-Ylläs Nationaal Park in noordwest Lapland? Onze 5 daagse husky tour volgt de wouden en bevroren meer op de grens van het nationaal park. Elke deelnemer bestuurt zijn eigen hondenslee team van 4-6 honden. De dagelijkse afstand varieert tussen 25 en 40 kilometers, afhankelijk van je fysieke conditie en de weersomstandigheden. Deze safari is een unieke gelegenheid om de ongerepte natuur van Lapland te bewonderen! Je kwaliteiten om een vuurtje te stoken worden grondig getest tijdens de overnachtingen in de simpele wildernis – hutten.

Dag 1
Aankomst in de luchthaven van Kittilä, transfer naar Muonio. Diner in Harriniva, overnachting in gezellige blokhutten met gedeeld sanitair, vlakbij Harriniva.

Dag 2-5
Na het ontbijt word je uitgerust met je safarimateriaal, en wordt er een korte introductie gegeven over het programma van de volgende dagen. Je maakt kennis met de honden en de sleden worden klaargemaakt zodat je kan leren hoe je de hondenslede moet besturen.
Start van de safari. De route brengt je langs mooie bosrijke landschappen, langs de boomloze hoogtes, over bevroren meren en langs rivieren. Elke nacht verblijven we in andere, simpele maar gezellige hutten zonder elektriciteit. Elke hut heeft een sauna om jezelf te wassen en een wildernistoilet (zonder water). Iedereen zorgt voor zijn eigen hondenteam, helpt de maaltijden klaarmaken en maakt vuur. Ontbijt en diner worden klaargemaakt in de hutten, lunch wordt genomen in de buitenlucht bij een vuurtje. 

Dag 6
Vandaag keren we in de namiddag terug naar Harriniva. Nog een laatste keer de geweldige avonturen van de laatste week overlopen aan een heerlijk afscheidsdiner met Lapse specialiteiten. Overnachting in gezellige blokhutten  met gedeeld sanitair.

Dag 7
Na het ontbijt weer een transfer naar de luchthaven van Kittilä.

Duur: 7 dagen/6 nachten (5 dagen/4 nachten op safari)FIHAEX21
Data: elke zondag tussen 2/12/18-21/4/19.
Prijzen:
2/12-21/12/18 en 24/3-21/4/19: € 1730/solo
22/12/18-22/3/19: € 1950/solo
 
Zoek en boek          Geen reservatiekosten
Betalingsinfo
 Veelgestelde vragen over online reserveren

Inbegrepen in de prijs: transfers luchthaven Kittilä, 2 overnachtingen in de blokhutten met gedeeld sanitair, 4 overnachtingen in wildernishutten, complete safari-uitrusting (thermische overal, laarzen, sokken, handschoenen, warme muts, slaapzak), 1 hondenslee team van 4-6 honden voor elke deelnemer, vol pension (vanaf diner op de eerste dag tot ontbijt op de laatste dag), een gekwalificeerde Engelstalige gids tijdens de safari.
Belangrijke informatie: Deze safari is niet geschikt voor kinderen -18j. en single kamers zijn niet beschikbaar. De blokhutten bevinden zich in Harriniva, Jeris, Torassieppi of in de omgeving van Hariniva(tot 3 km, transfers inbegrepen). Goede fysieke conditie is vereist voor dit programma.U boekt deze safari best in combinatie met een verblijf in Harriniva Holiday Center of Hotel Jeris
 
Ligging
 
Opslaan in Mijn reis
Persoonlijk reisadvies?
Klik hier
Gerelateerde
reizen:

Arctic Mini Break - 4 dagen/3 nachten
Vanaf € 680 per persoon

Howl with the Husky´s - 2 dagen/1 nacht
vanaf € 595 per persoon

Lapland Short Break - 5 dagen/4 nachten
Vanaf € 715 per persoon

 

Tophotel
Hotel Beau Sejour*** Nassogne
Topbestemming
Winter in Lapland
Gallia nieuwsbrief
Boordevol tips en aanbiedingen!
Quality control
Geef uw mening over uw reis
Wedstrijd
Win een uitje voor twee personen
Waardebon
Geef een vakantiebon kado
Wegbeschrijving
Plan uw reis via onze routeplanner
 
Home
Laatste update: 14-08-2018. 
© Copyright 1993-2018 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR