Home     Facebook   
Bestemmingen Inspiratie Mijn reis Over Gallia Reisadvies

Inspiratie

Hier vindt u charmehotels die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun bijzondere karakter. We gaan er namelijk van uit dat u, net zoals wijzelf, de voorkeur geeft aan een sfeervol verblijf in een charmant culinair of wellness hotel met een rustige ligging. Wellnessarrangementen zijn er zowel voor mannen als vrouwen om te genieten en te ontspannen. U vindt ze kort bij huis in BelgiŽ of Nederland of wat verder weg in Duitsland. Genieten van een culinair verblijf betekent dat relaxen en Bourgondisch leven in het middelpunt staan. Naar ieders budget zijn er hotels te vinden waar u in het gastronomisch restaurant de zinnelijke genoegens van topgastronomie kunt ervaren.
Vakantie, dan wil je tijd en plezier voor en met je gezin. Kindvriendelijke reizen zijn reizen naar themaparken zoals Legoland of themareizen zoals de Harry Potter rondreis door Groot-BrittanniŽ maar ook rondreizen op maat van de kinderen met op het programma bezienswaardigheden en activiteiten die kinderen leuk vinden. Wat is er nu mooier dan een arrangementje waarbij je zonder zorgen een heerlijk tussendoortje beleeft. Steeds in een schitterend, charmant kader en altijd met nog wat tijd voor uzelf. Onze ontdek vakanties staan voor ervaringen en bestemmingen waar u misschien niet op het eerste gezicht aan zou denken. Varen op de Europese kanalen en rivieren, met paard en huifkar door Ierland, op een sneeuwscooter door Fins Lapland, beren of walvissen gaan spotten in Canada, een whiskyreis door Schotland.
Een boot, een kanaal of rivier en enkele vrienden of familie aan boord. Meer hebt u niet nodig voor een geslaagde vakantie.    

 

Tophotel
Hotel Beau Sejour*** Nassogne
Topbestemming
Winter in Lapland
Gallia nieuwsbrief
Boordevol tips en aanbiedingen!
Quality control
Geef uw mening over uw reis
Wedstrijd
Win een uitje voor twee personen
Waardebon
Geef een vakantiebon kado
Wegbeschrijving
Plan uw reis via onze routeplanner
 
Home
Laatste update: 22-09-2018. 
© Copyright 1993-2018 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR