Reisadvies
Homepage Gallia - Reizen Beleven Facebook 25 jaar Gallia Raadpleeg een specialist 054/326981

Vaarvakantie in Duitsland (2)

De regio Mecklenburg leent zich uitstekend voor een vaarvakantie. De landschappen tussen de meren, rivieren en kanalen zijn adembenemend en u ontdekt er een overdaad aan flora en fauna. Wanneer u houdt van zwemmen dan zijn de heldere waters van deze meren ideaal. De waterkwaliteit behoort hier tot de beste van Europa en op sommige plaatsen kan u tot wel 12 meter diep zien. Daarnaast kan u genieten van de rijke cultuur en geschiedenis door een bezoek aan bijvoorbeeld Rheinsberg en zijn kasteel of de speciale huizen aan de waterkant in Mirow of in Röbel.
 

Nieuwsbrief
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Quality Control
Geef uw mening!

Landen Ierland - Engeland - Kanaaleilanden - Schotland - Denemarken - Noorwegen - IJsland - Canada
Winter Lapland - IJsland
Cruising België - Nederland - Duitsland - Frankrijk - Ierland - Engeland - Schotland - Canada

Inspiratie


Vaarvakanties

Lees meer
Een boot, een kanaal of rivier en enkele vrienden of familie aan boord. Meer hebt u niet nodig voor een geslaagde vakantie. Trossen los en u kan vertrekken. Na een halfuurtje varen is het alsof u nooit anders gedaan hebt. U legt aan waar u wil, in een pittoresk haventje of langs de oever, ver van alle drukte... 's Avonds gaat u uit eten in een gezellig restaurantje langs de oever of u kookt aan boord.

Begeleide reizen

Home - Info & weetjes - Voorwaarden - Privacy - Vacatures

Laatste update: 08-04-2020 | Trade 
© Copyright 1993-2020 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR