Home     Facebook   
Bestemmingen Inspiratie Mijn reis Over Gallia Reisadvies

Werking van onze bookingsmodule voor particulieren

 
U maakt boven op de homepage uw keuze van bestemming, en klikt hierop. Wij gaan in het voorbeeld Gent gebruiken.Indien u op Gent geklikt heeft, opent zich de pagina met het Ghent River Hotel in Gent.U scrollt naar beneden en vindt daar een voorstel voor een arrangementje en voor een verblijf in logies en ontbijt. U drukt op de "Zoek en boek" button bij het door u gewenste voorstel.Het pop-up scherm van onze bookingsmodule opent zich. Wij kozen voor een pop-up zodat u op elk moment terug de pagina van het hotel kan bekijken door gewoon het pop-up scherm aan de kant te schuiven. In dit scherm wordt u gevraagd de door u gewenste vertrekdatum in te vullen en eventueel het gewenste aantal nachten. Daarna drukt u op "volgende".Hier komt u op het scherm terecht waar u gevraagd wordt het door u gewenste kamertype te selecteren. U doet dit door bij de beschrijving van de kamertypes op het door u gewenste kampertype te gaan staan en dan op u muis te klikken. Door deze bewerking wordt de gewenste kamer voor u bovenaan ingevuld.
Bij de verschillende kamertypes staat achteraan in het groen het aantal beschikbare kamers of in het rood op aanvraag of volzet. Op aanvraag wil zeggen dat de kamers die Gallia in het hotel vastgelegd had reeds volzet zijn en dat Gallia er aan het hotel bij moet vragen om uw reservatie te kunnen bevestigen. Dit is normaalgezien een formaliteit omdat Gallia probeert de beschikbaarheden van het hotel dagelijks up te daten.
Nadat u het kamertype selecteerde kan u indien u met kinderen reist de leeftijden van de kinderen ingeven. Het systeem geeft aan of u in het door u geselecteerde kamertype kinderen kan meenemen maar u kan dit ook vinden in de hotelbeschrijving. Nadat u de kamer selecteerde en de leeftijd van de kinderen invulde, vult u onderaan het gewenste regime in. Dit kan zijn: kamer en ontbijt, half pension of arrangement. Opgepast: indien u in oorsprong koos voor een arrangement moet u hier ook altijd arrangement invullen en niet bijvoorbeeld kamer en ontbijt.
Hier kan u ook aanduiden of u een annuleringsverzekering wenst af te sluiten. Wenst u te weten wat dat inhoudt, klik dan op het woord annuleringsverzekering en u krijgt de uitleg.
Na deze stappen drukt u op "volgende".In dit scherm ziet u wat u geselecteerd hebt om te reserveren en de volledige prijsberekening, rekening houdend met eventuele promoties, toeslagen en de annuleringsverzekering.
Indien u akkoord bent met de prijs drukt u op "volgende".In het volgende scherm vult u uw persoons- en adresgegevens in en scrollt u naar onderaan op de pagina om een reisbureau te selecteren.Gallia verkoopt enkel via erkende, vergunde en dus betrouwbare Vlaamse reisbureaus waarvan u op deze website een grote selectie van vindt. Onderaan de pagina waar u de namen invult ziet u "agentschap" en een verrekijker. Druk op die verrekijker en zoek een reisagentschap.Bij "zoek reisagentschap" kan u ofwel zoeken op naam, op postcode of op gemeente.Indien u 1 van de 3 gebruikte om uw keuze te maken krijgt u onderaan een lijstje dat aan uw keuze voldoet. Om een reisbureau te selecteren gaat u met uw muis op het adres staan zodat het adres een andere kleur krijgt en dan klikt u met uw muis. Hierdoor selecteert u het reisbureau en dan drukt u op "volgende".Nu krijgt u een scherm met overzicht van uw reservering. Hier duid u aan dat u online = met creditcard of homebanking wil betalen. Dit is om veiligheidsredenen de enige mogelijkheid op deze website. Wij bieden u hiervoor de volledig beveiligde betalingsmodule van Ogone aan. Dit is een betalingsmodule die in BelgiŽ door alle grote banken en de Bank Card Company gebruikt wordt. Klik hier voor meer uitleg over Ogone.
Hier wordt ook gevraagd dat u aanduidt dat u de algemene reisvoorwaarden op onze website gelezen heeft. Indien u dat nog niet deed kan u dat op deze pagina doen door op Algemene Reisvoorwaarden te drukken.

Indien u hier op "Ik wens te reserveren" drukt, is uw reservering genoteerd. De volgende pagina is dan de bevestiging met uw reserveringsnummer. Daarna gaat u automatisch naar de betalingsmodule van Ogone waar uw creditcard gegevens gevraagd worden om de betaling te voldoen. U heeft hiervoor 1 uur de tijd om dat te doen.

Indien uw kamer op aanvraag was of u reserveerde een arrangement met gastronomie of wellness waardoor het arrangement op aanvraag stond wordt u betaling in het Ogone systeem in wacht genoteerd en gaat de effectieve betaling slechts plaatsvinden als uw dossier volledig in orde is. Indien het dossier niet in orde komt wordt de betaling geschrapt.

Nadien wordt uw reservering automatisch terug geschrapt. Indien u echter niet zeker bent dat u de reservering wenst te betalen, vragen wij u met aandrang niet op "ik wens te reserveren" te drukken.Indien u binnen de aangegeven tijdspanne betaald heeft ontvangt u direct daarna een reserveringsbevestiging op uw opgegeven emailadres. Let er dus zeker op dat u dit zeer correct invult.
Het reisbureau van uw keuze zal u telefonisch contacteren ongeveer 10 dagen voor de reis om te laten weten dat uw reisdocumenten toegekomen zijn en dat u ze kan komen afhalen.

Wij hopen u met dit overzicht een degelijke en duidelijke uitleg kreeg. Heeft u nog een vraag kan u deze steeds stellen aan gallia@gallia.be.

 
Persoonlijk reisadvies?
Klik hier

 

Tophotel
Hotel Beau Sejour*** Nassogne
Topbestemming
Winter in Lapland
Gallia nieuwsbrief
Boordevol tips en aanbiedingen!
Quality control
Geef uw mening over uw reis
Wedstrijd
Win een uitje voor twee personen
Waardebon
Geef een vakantiebon kado
Wegbeschrijving
Plan uw reis via onze routeplanner
 
Home
Laatste update: 21-05-2018. 
© Copyright 1993-2018 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR