Home     Facebook   
Bestemmingen Inspiratie Mijn reis Over Gallia Reisadvies
Internet betalingen - foto 1
Internet betalingen - foto 2
Internet betalingen - foto 3

Internet betalingen

 
Gallia werkt met Ogone e-Commerce
Gallia gebruikt het Ogone e-Commerce systeem voor de veilige afhandeling van uw online betalingen. Onderstaande teksten afkomstig van de Ogone website verduidelijken de beveiligingsmaatregelen die getroffen worden om uw online betaling veilig te doen verlopen.

Ogone e-Commerce: De veiligheid
Ogone e-Commerce is een beveiligd betaalsysteem dat ontworpen is en beheerd wordt door Ogone n.v. De veiligheid van uw betalingen is voor Ogone e-Commerce een voortdurende zorg. Hun team van specialisten houdt zich doorlopend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in dit domein, om u een veilige en betrouwbare dienst te leveren.

Veiligheidscharter van Ogone e-Commerce
Ogone e-Commerce verbindt zich tot het nemen van de volgende veiligheidsmaatregelen: Onze servers zijn beveiligd met firewalls, de toegang tot onze databanken wordt streng gecontroleerd en gevoelige gegevens worden gecodeerd.

Alle gevoelige informatie die Ogone e-Commerce op het Internet inzamelt, wordt gecodeerd volgens de SSL 128 bits standaard, een versleuteling van bankkwaliteit. U kunt alleen in beveiligde modus toegang krijgen tot de betaalpaginaīs van Ogone e-Commerce. Het nummer van uw kredietkaart wordt uitsluitend doorgegeven aan de financiŽle instelling die de transactie uitvoert.

De communicatie met de financiŽle instellingen gebeurt volgens de door deze instellingen opgelegde en gecertificeerde transmissie- en beveiligingsprotocollen. Alleen de financiŽle instellingen van de handelaren die verantwoordelijk zijn voor de financiŽle uitvoering van de transacties kunnen de kaartnummers aan de handelaren doorgeven.

Raadgevingen om veilig te kopen op het Internet
Om in alle veiligheid op het Internet te kopen, moet u uw verschillende partners kennen (handelaar, betaalservice) en u ervan vergewissen dat uw gegevens afdoend beveiligd zijn.

Wie zijn uw partners?
Wie zorgt voor de betaling? Uw betaling wordt verzorgd door Ogone e-Commerce, voor rekening van de bij onze service aangesloten handelaren. Ogone e-Commerce verzamelt uw financiŽle gegevens op een veilige manier en geeft ze door aan de bankinstelling die de financiŽle transactie uitvoert.
Dit zegel garandeert u wie wij zijn en dat wij de SSL-standaarden gebruiken om onze Internetverbindingen te beveiligen. Aarzel net om erop te klikken: de pagina die u ontvangt bevestigt dat Ogone e-Commerce gecertificeerd is.

Wie is de handelaar?
De handelaar voor wie de betaling wordt uitgevoerd, wordt vermeld in de rubriek "Begunstigde" van het betaalformulier.
Bovendien hebben alle handelaren die Ogone e-Commerce gebruiken een rechtstreeks contract voor verkoop op afstand afgesloten met de financiŽle instelling die de betaling uitvoert. Op uw rekeningoverzicht zult u dus de gegevens van de handelaar vermeld zien.

Bewaar een spoor van uw aankopen op het Internet
Druk de overzichtspagina met de begunstigde, het te betalen totaal en het referentienummer van de bestelling af of bewaar ze op uw harde schijf. Al deze gegevens zullen u bij latere communicaties van nut zijn.

Hoe weet ik dat mijn informatie beveiligd is?
U kunt aan de hand van verscheidene factoren controleren of u zich wel degelijk in een beveiligde zone bevindt. Alle browsers met SSL-compatibiliteit tonen een symbool wanneer ze in beveiligde modus werken.
Bovendien verandert in een beveiligde zone het begin van de URL van "http" in "https", wat betekent dat het SSL-protocol voor de communicatie met de server wordt gebruikt.. (http = HyperText Transport Protocol; https = HTTP met SSL.)

Wat als het hangslot niet verschijnt?
Het is mogelijk dat het hangslot niet verschijnt omdat het beveiligde formulier in een frame wordt weergegeven, of omdat bepaalde elementen, zoals afbeeldingen niet beveiligd zijn. Dit belet niet dat de informatie correct gecodeerd is, aangezien de hoofdpagina altijd is beveiligd.
Voor het betalingsformulier wordt verstuurd, controleert Ogone e-Commerce of de verbinding met uw browser beveiligd is.

Hoe neemt u contact op met Ogone?
Voor alle vragen in verband met de beveiliging kunt u ogone via e-mail raadplegen op het volgende adres: support@ogone.com

 
Persoonlijk reisadvies?
Klik hier

 

Tophotel
Hotel Beau Sejour*** Nassogne
Topbestemming
Winter in Lapland
Gallia nieuwsbrief
Boordevol tips en aanbiedingen!
Quality control
Geef uw mening over uw reis
Wedstrijd
Win een uitje voor twee personen
Waardebon
Geef een vakantiebon kado
Wegbeschrijving
Plan uw reis via onze routeplanner
 
Home
Laatste update: 21-05-2018. 
© Copyright 1993-2018 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR