Reisadvies
Homepage Gallia - Reizen Beleven Facebook 25 jaar Gallia Raadpleeg een specialist 054/326981

Gallia foto 2Gallia foto 3Gallia foto 4Gallia foto 5Gallia foto 6Gallia foto 7Gallia foto 8Gallia foto 9

Over ons

   
Gallia werd in 1993 opgericht door Manuela Libens en is tot op vandaag een 100% Belgisch en familiaal geleid bedrijf met jaarlijks ca. 10.000 reizigers die duidelijk kiezen voor Gallia's eigen visie op kortbij en groene vakanties. Op 27 november 2006 werd Gallia overgenomen door de NV Special Travel van Dhr Philippe Bellemans.

Ondertussen werd Gallia verder uitgebouwd en kwamen er nog enkele extra bestemmingen bij. Gallia staat dus niet stil en kreeg door de overname zeker een bijkomende dynamiek. Manuela Libens bleef actief om zoveel mogelijk kennisoverdracht te realiseren, om de reisprogramma's te ontwikkelen en de website te updaten.

In 2014 werden Special Travel en Gallia samengevoegd tot de bvba GALLIA en stapte Manuela Libens er terug in als vennoot. Samen werken ze nu op een innovatieve manier verder om het aanbod, de service en de kwaliteit van Gallia te verzekeren.

Waar komt de naam Gallia vandaan ?
Zoals de encyclopedie zegt: Gallia, ook Gallië, bij de Romeinen de benaming van de streek begrensd door de Alpen, de Rijn, de Atlantische Oceaan, de Pyreneeën en de Middellandse Zee. M.a.w. het huidige België, Frankrijk, Luxemburg en een deel van Nederland en Duitsland. Dit was bij de aanvang in 1993 het gebied waarop Gallia zich toelegde. Sinds 2000 werd de actieradius echter meer en meer verlegd naar Ierland, Groot-Brittannië en Finland. Later kwam daar volledig Scandinavië, IJsland en recent ook Canada bij.

Gallia is een niche-touroperator die zich richt tot mensen die een "anders dan anders" vakantie willen. Mensen die zich geen nummer wensen te voelen, niet bij de reservatie van hun reis en niet later tijdens hun reis. Gallia biedt u een website boordevol ideeën voor een kort uitje of voor uw hoofdvakantie, ver van de massatoerist.
Het aanbod omvat, in het 'Geniet' segment, hotels van 3 tot 5-sterrenluxe, van een charmant familiehotelletje tot luxueus kasteelhotel, maar steeds met een eigen stijl en charme. Het accent van de Geniet brochure ligt voornamelijk op charme, gastronomie en wellness. Deze hotels werden door medewerkers van Gallia bezocht en minutieus geselecteerd.
In het 'Ontdek' aanbod worden de groene bestemmingen Ierland, Groot-Brittannië, Scandinavië, IJsland en Canada gegroepeerd. Hier ligt het accent voornamelijk op volledig uitgewerkte en goed uitgebalanceerde autorondreizen of fly&drives met een verblijf afhankelijk van uw voorkeur, budget en de bestemming in B&B's, Inn's, hotels, landhuizen, kastelen of vakantiewoningen... Liever in volle vrijheid rondreizen kan met een mobilhome in bijna al onze bestemmingen.
Het 'Winter' aanbod spitst zich toe op verblijfsvakanties in Fins en Noors Lapland, IJsland en Groenland. Gallia organiseert de volledige reis met vluchten, verblijf en excursies zoals huskysafari's, sneeuwscootertochten, een kennismaking met de rendieren, de jacht op het noorderlicht of een winterse rondreis.
Tijdens uw winterreis kan u verblijven in een hotel, een blokhut, een chalet, een glazen of een sneeuwiglo, een huisje met glazen dak of een lodge te midden van de wildernis. U kan het zo gek niet bedenken maar vergeet niet van vroeg te boeken voor de speciale verblijven. 

Alle reizen die u op deze website terugvindt kunnen ook gereserveerd worden via alle reisbureaus in België.

Alle voorgestelde reizen zijn ook terug te vinden in de brochures Gallia Geniet, Gallia Ontdek, Gallia Winter. U kan deze vinden in alle reisbureaus in België.

Het Gallia team
Philippe Bellemans, General Manager
Jo Vansimpsen, Reservations
Vanessa Girvan, Reservations
Krista Mouton, Reservations
Bart Cordens, Reservations
Isabelle Bessemans, Administration & Travel Documents
Karen De Blander, Reservations
Karina Van Heghe, Reservations
Kristel Winten, IT
Manuela Libens, Public Relations & Product manager & Reservations

GALLIA HOOFDKANTOOR
Weyerstraat 119/001
3850 KOZEN-NIEUWERKERKEN
LIMBURG
Ondernemingsnummer: BE0475.652.663
Vergunning: A5997

Gallia
Beverstraat 23
9400 NINOVE
OOST-VLAANDEREN

BEZOEK ENKEL NA AFSPRAAK ALLE DAGEN IN KOZEN EN OP VRIJDAG/ZATERDAG IN NINOVE !
Tel.: +32 (0)54326981

gallia@gallia.be

Vergunning toegekend door
Toerisme Vlaanderen
Grasmarkt 61
1000 Brussel
België

Verzekerd tegen insolvabiliteit bij
Garantiefonds Reizen
Metrologielaan 8
1130 Brussel
www.gfg.be 

Professionele Aansprakelijkheid wordt verzekerd door
Axa Belgium
Vorstlaan 25
1170 Brussel

Nieuwsbrief
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Quality Control
Geef uw mening!

Landen Ierland - Engeland - Kanaaleilanden - Schotland - Denemarken - Noorwegen - IJsland - Canada
Winter Lapland - IJsland
Cruising Frankrijk - Ierland

Inspiratie


In de kijker


Begeleide reizen


Laatste update: 19-08-2019 | Trade 
© Copyright 1993-2019 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR