Wie zijn wij   ·   Mijn Gallia   ·   Veelgestelde vragen   ·   Jobs   ·   Brochures   
Raadpleeg een specialist 054/326981
 
Vraag ons advies
Homepage Gallia - Reizen Beleven
Facebook
 

Gallia foto 1Gallia foto 2Gallia foto 3Gallia foto 4Gallia foto 5Gallia foto 7Gallia foto 8Gallia foto 9Gallia foto 10Gallia foto 11Gallia foto 12Gallia foto 14Gallia foto 16

Over ons

   
 
Van Gallië naar ver daarbuiten...
De inspiratie voor onze naam? Daarvoor reisden we ver ...  in de tijd. Gallia was namelijk de Romeinse naam voor de streek tussen de Alpen, de Rijn, de Atlantische Oceaan, de Pyreneeën en de Middellandse Zee. Het huidige België, Frankrijk, Luxemburg, (een deel van) Nederland en Duitsland.

Bij de start gingen al onze reizen dus naar toffe plekjes in dit aloude Gallia. Maar in 2000 besloten we onze grenzen te verleggen. En naar verdere oorden te trekken zoals Ierland, Groot-Brittannië en Finland. Nog later voegden we de andere Scandinavische landen en Canada toe aan dat lijstje. Sinds einde 2021 leggen we ons nu enkel en volledig toe op het organiseren van rondreizen in onze groene bestemmingen en werd er afscheid genomen van de kortbij bestemmingen. 

100% Belgische reiskriebels
Voor de oprichting van de reisorganisatie in 1993 zijn niet de Romeinen, maar wel de reisgezinde Manuela Libens verantwoordelijk. Doorheen de jaren en de interne wijzigingen - overname door Philippe Bellemans van NV Special Travel in 2006 en de fusie in 2014 met Manuela als vennoot - bleef Gallia steeds een 100% Belgisch bedrijf. Een organisatie met een warme, familiale sfeer, die jaarlijks een 10.000-tal mensen de reis van hun leven bezorgt. Dicht bij huis of wat verder weg.

Van de ontwikkeling van reisprogramma's tot de uitbreiding en innovatie van de service en kwaliteit … Gallia en Special Travel werken intussen al jaren over heel de lijn enthousiast en succesvol samen. Die dynamiek en gecombineerde expertise voel je!

Waarom Gallia?
Je wil weleens wat anders. Je wil ver van het massatoerisme blijven. Je wil van reservatie tot terugkeer geen nummertje zijn voor je reisorganisator. Wel, dan ben je bij Gallia gerust. We broeden voortdurend op nieuwe reisideeën, van korte uitjes tot lange zomervakanties, en we stellen met plezier én knowhow een originele trip voor je samen.

Genieten, ontdekken, varen en winterpret beleven
Wat je van ons mag verwachten? Een reeks bestemmingen, activiteiten en logementen minutieus uitgezocht en uitgetest door onze medewerkers. Reizen met diverse insteken, netjes beschreven in onze brochures: Ontdek, Explore Canada, Varen en Winter.

Ontdek
Groener dan groen, dat zijn de bestemmingen die je in onze Ontdek-brochure terugvindt. Denk dan aan de weidse natuur van Ierland, Groot-Brittannië, Scandinavië, IJsland en Canada. Perfect uitgewerkte autorondreizen of fly&drives. In B&B's, guesthouses, vakantiehuisjes, hotels, landhuizen of kastelen.
Zin? Kies hier je bestemming 

Explore Canada
In dezelfde lijn van de Ontdek brochure vindt u in de Explore Canada fly&drives in alle windstreken van Canada met verblijf van eenvoudige tot luxe hotels en lodges. Maar ook treinreizen, wildlife reizen komen aan bod. Niet in Canada, we weten het, maar Alaska vindt u ook hier terug. 
Canada altijd al op je bucketlist ?  Bekijk dan hier ons Canada/Alaska aanbod

Varen
Reeds lange tijd verkent Gallia ook de Belgische, Nederlandse, Duitse, Franse, Britse, Ierse, Schotse en Canadese wateren. Aan het roer? Jijzelf. Samen met vrienden of familie. Je hebt zelfs geen vaarbrevet nodig. Wanneer je wil, leg je aan en bezoek je een pittoreske haven of tafel je in een knus restaurant op de oever.
Goesting in een zalig vaaravontuur? Bekijk dan hier ons vaaraanbod

Winter
Waar de sneeuw ligt te schitteren in het noorden, ook daar kan je op Gallia-avontuur. Huskysafari's, sneeuwscootertochten, noorderlichtexcursies of rendierontmoetingen. In Fins en Noors Lapland, IJsland en Groenland kan je het zomaar meemaken. En 's avonds geniet je gezellig van de warmte in je hotel, blokhut, lodge, chalet, huisje-met-glazen-dak of sneeuwiglo.
Benieuwd? Snuister hier door ons winteraanbod

Alle reizen die je op deze website en in onze brochures vindt, reserveer je online óf in een van onze reisbureaus.  

Het Gallia team
Jo Vansimpsen, Reservations
Bart Cordens, Reservations
Aline Rosseels, Reservations
Joris Goddet, Reservations
Karen De Blander, Reservations
Jan Ryckeboer, Groups department manager
Christel Awouters, Reservations & management assistant
Kristel Winten, Software management
Manuela Libens, Public Relations & Product manager 
Philippe Bellemans, General Manager

GALLIA bv HOOFDKANTOOR
Weyerstraat 119/001
3850 KOZEN-NIEUWERKERKEN
LIMBURG
Ondernemingsnummer: BE0475.652.663
Vergunning: A5997

Openingsuren: 
Maandag-vrijdag: 09.00-12.30 en 13.30-17.30

Gallia
Beverstraat 23
9400 NINOVE
OOST-VLAANDEREN

Openingsuren:
Maandag: 14.00-18.00
Dinsdag tot vrijdag: 9.30-13.00 en 14.00-18.00
Zaterdag: 09.30-13.30

BEZOEK ENKEL NA AFSPRAAK  MAANDAG-ZATERDAG  !
Tel.: +32 (0)54326981
gallia@gallia.be

Vergunning toegekend door Toerisme Vlaanderen
Grasmarkt 61
1000 Brussel
België

Verzekerd tegen insolvabiliteit bij
Garantiefonds Reizen
Metrologielaan 8
1130 Brussel
www.gfg.be 

Professionele Aansprakelijkheid wordt verzekerd door
AMLIN
Koning Albert II laan 37
B-1030    BRUSSEL

 
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Geef uw mening!
 

Info & weetjes        Algemene en bijzondere voorwaarden        Privacybeleid        Reisverzekeringen
Gallia bv · Weyerstraat 119 · 3850 Nieuwerkerken/Kozen · info@gallia.be · Tel 054/32.69.81. · BE0475.652.663.
© 1993-2024 · Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen · Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa · Lid van VVR
Laatste update: 29-05-2024 · Trade