Reisadvies
Homepage Gallia - Reizen Beleven Facebook 25 jaar Gallia Raadpleeg een specialist 054/326981

Citytrips Dublin (7)

Citytrips Dublin Citytrips Dublin Dublin is een stad op mensenmaat. Een stad zonder hoogbouw maar met veel groen, gezellige winkelstraten en sympathieke pubs. Ook cultureel heeft Dublin heel wat te bieden: Dublin Castle, St Patrick's Cathedral, de National Gallery met een uitgebreide verzameling historische schilderijen, Trinity College waar u het befaamde Book of Kells terugvindt, het National Museum gewijd aan de Ierse geschiedenis, de Municipal Gallery voor moderne kunst, het Guinness Storehouse, het museum van de Guinness brouwerij waar u alles leert over het brouwproces maar ook talrijke grote en kleine theaters waar grote Ierse en internationale klassiekers gespeeld worden.

Niet alleen overdag maar ook 's avonds is Dublin een fijne stad. Dublins jonge inwoners zorgen ervoor dat er altijd en overal leven is, eetgelegenheden genoeg en altijd wel een gezellige pub waar Ierse muziek gespeeld wordt. De echte nachtraven kunnen terecht in één van de vele "nightclubs" in Dublin of in de uitgangswijk Temple Bar.
 
Egans Guesthouse
vanaf € 60 per persoon

Nieuwsbrief
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Quality Control
Geef uw mening!

Landen Ierland - Engeland - Kanaaleilanden - Schotland - Denemarken - Noorwegen - IJsland - Canada
Winter Lapland - IJsland
Cruising Frankrijk - Ierland

Inspiratie


In de kijker


Begeleide reizen

Home - Info & weetjes - Voorwaarden - Privacy - Vacatures

Laatste update: 25-04-2019 | Trade 
© Copyright 1993-2019 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR