Wie zijn wij   ·   Mijn Gallia   ·   Veelgestelde vragen   ·   Jobs   ·   Brochures   
Raadpleeg een specialist 054/326981
 
Vraag ons advies
Homepage Gallia - Reizen Beleven
Facebook
 

Gallia foto 1Gallia foto 2Gallia foto 3Gallia foto 4Gallia foto 5Gallia foto 6Gallia foto 7Gallia foto 8Gallia foto 9Gallia foto 10Gallia foto 11Gallia foto 12

Uw thuis tijdens de mooiste kustcruise

   
 
DE SCHEPEN, UW THUIS TIJDENS DEZE REIS
Havila Voyages neemt duurzaamheid serieus. De vier schepen voor de kustcruise zijn ontwikkeld en ontworpen met het oog op een minimale ecologische voetafdruk voor de kwetsbare natuur waar we doorheen varen. Innovatie en technologie zijn belangrijke tools, maar de wil en de juiste instelling zorgen pas echt voor een duurzame en betere wereld. Bij Havila Voyages hebben ze personeel, leveranciers en partners met de juiste passie die allemaal werken met hetzelfde doel voor ogen.

Havila nodigt je uit aan boord van een schip met een interieur dat een afspiegeling is van de Noorse natuur met zee en lucht, bergen en rotsen... En gletsjers. Natuurlijke materialen en een Scandinavisch design zorgen voor een prettige sfeer aan boord zonder overdreven gedoe en dat zorgt gewoon voor een fijn en gezellig verblijf. In Noorwegen is een belangrijke rol weggelegd voor 'hygge' oftewel je goed voelen, lekker ontspannen en een fijne sfeer. Het woord is van oudsher Oudnoors en wordt inmiddels ook in het Nederlands gebruikt.

Havila Voyages heeft ervoor gezorgd dat je in de vele gemeenschappelijke ruimtes verdeeld over het schip kunt genieten van de natuur die langzaam voorbij trekt. En dat terwijl je met prima stoelen bij grote ramen helemaal op de eerste rij zit langs de Noorse kust. Bij een tocht met Kystruten kun je lekker lang je gedachten laten varen en heerlijk rustig ademen Wil je de wind en de frisse lucht voelen? Dan vind je een buitendek en een uitkijkpunt op de boeg plus, op dek acht, een promenade in de lengterichting die lang genoeg is voor een lekkere wandeling. Trainen kan ook in de sportruimte met fitnessapparatuur bij de ramen, zodat je tijdens het trainen ook nog eens kunt kijken langs welke plekken je vaart.
Op dek acht vind je bovendien nog een jacuzzi waar je buiten kunt genieten terwijl je naar het noorderlicht kijkt of bij middernachtzon een bad neemt.

Dek zes is het centrale deel van het schip. Je vindt er een winkel, een verzamelruimte en meerdere plaatsen waar je kunt genieten van traditionele Noorse gerechten en van moderne gerechten die zijn ontwikkeld op basis van Noorse ingrediënten. In de verzamelruimte krijg je informatie over de reis en de plaatsen waar je langskomt, over Noorse cultuur en de Noorse geschiedenis. In de winkel kun je terecht voor kleding, boeken en lokale specialiteiten. En als via de luidsprekerinstallatie bijzonderheden en hoogtepunten de kust worden aangekondigd, kun je buiten op de boeg terecht voor het allerbeste uitzicht. Soms zijn er ook activiteiten die te maken hebben met de plaatsen waar je langs vaart, zoals het passeren van de poolcirkel waar je het Arctische gebied in vaart; het land met de lichte zomernachten en donkere winterdagen.
Als klap op de vuurpijl is er nog de observation lounge op het negende dek. Daar vind je ligstoelen onder het glazen dak, een plek waar je rechtstreeks uitzicht hebt op het noorderlicht, de nachtelijke sterrenhemel of een lucht waar je 's zomers de kleuren van de middernachtzon in terug ziet.


UW PERSOONLIJKE HUT
Havila Voyages nodigt je uit aan boord - met grote hutten en kamers om lekker te slapen 's nachts.
Bij de nieuwe Kystruten-schepen is aan boord veel aandacht besteed aan grote hutten voor de reizigers. Je moet er lekker kunnen verblijven met genoeg ruimte voor uitrusten overdag en slapen 's nachts. Het Scandinavische en strakke interieur vormt de omlijsting voor een comfortabele reis, waarbij je de natuur waar je doorheen vaart weer terugziet in het gebruikte hout en textiel.

MAAK UW KEUZE
INTERIOR

Dit is het kleinste type voor onze binnenhutten. Het gaat om hutten van tien vierkante meter met twee stapelbedden. Garderobekast. Tv. Eigen badkamer met douche.
INTERIOR PLUS
Deze binnenhutten hebben een grootte van 16 tot 18 vierkante meter en hebben 2 x stapelbedden. De hut is daarmee geschikt voor maximaal vier passagiers. Tv. Garderobekast. Eigen badkamer met douche.
SEAVIEW
Buitenhutten van gemiddeld 15 vierkante meter. Deze hutten hebben een raam en uitzicht op de natuur en een tweepersoonsbed plus een bank; bij sommige hutten zijn dat slaapbanken. De hut heeft een grote garderobekast, een bureau en een eigen badkamer met douche. Hier vind je een tv, koelkast en een föhn en kun je bovendien koffiezetten in de hut.
SEAVIEW PLUS
Van onze buitenhutten is dit de grootste en de hutten zijn gemiddeld twintig vierkante meter groot. Je vindt er een tweepersoonsbed plus een bank. De hut heeft een grote garderobekast, een bureau en een eigen badkamer met douche. Ook deze buitenhutten hebben grote ramen die de natuur en het licht de hut in laten komen. Hier vind je een tv, koelkast en een föhn en kun je bovendien koffiezetten in de hut.DELUXE SEAVIEW
Met Deluxe Seaview verblijf je helemaal achteraan op het schip met grote ramen naar achteren toe. Je hebt er ongeveer 30 vierkante meter speelruimte en slaapplekken voor maximaal vier personen. De hut heeft een tweepersoonsbed, een grote garderobekast met koellade, slaapbanken met tafel en een werktafel met stoel extra, tv, föhn en je kunt bovendien koffiezetten in de hut. Badkamer met douche.
DELUXE PANORAMIC VIEW
Hierbij verblijf je helemaal vooraan op het schip en heb je een raam van de vloer tot het plafond. Met de vaarroute als uitzicht kun je jezelf een schipper voelen. Er is hier ruimte voor twee personen. De hut heeft een tweepersoonsbed, een grote garderobekast met koellade, een
zitgroep met tafel en werktafel met stoel, tv, föhn en je kunt bovendien koffiezetten in de hut. Badkamer met douche.
JUNIORSUITE BALCONY
Wat dacht je van een balkon helemaal voor jezelf? Met zes tot negen vierkante meter buitenruimte kun je lekker koffie gaan drinken of een boek gaan lezen, de frisse lucht voelen en gewoon heerlijk van de rust genieten. Binnen beschik je over 22 tot 25 vierkante meter ruimte,
meer dan genoeg voor maximaal vier personen. Deze hut heeft twee grote garderobekasten, een koellade, bureau, bank, tafel en fauteuil plus een aparte slaapkamer met tweepersoonsbed. De kamer is opgesplitst met een halve muur met een
draaibare tv, zodat je zowel in de woonkamer als in bed televisie kunt kijken. Als je er al niet voor kiest om te genieten van het uitzicht en van de natuur die via de van vloer tot plafond lopende ramen naar binnen komt. Welkomstpakket. Föhn. Badkamer met douche. Badjas en pantoffels.
En je kunt in de hut koffiezetten. Bij de juniorsuites kun je kiezen uit het ontbijtbuffet in het hoofdrestaurant of een opgediend ontbijt in het á-la-carterestaurant.


 

Gerelateerde reizen

Een belevenis die je de rest van je leven meeneemt
Een belevenis die je de rest van je leven meeneemt
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Geef uw mening!
 

Info & weetjes        Algemene en bijzondere voorwaarden        Privacybeleid        Reisverzekeringen
Gallia bv · Weyerstraat 119 · 3850 Nieuwerkerken/Kozen · info@gallia.be · Tel 054/32.69.81. · BE0475.652.663.
© 1993-2023 · Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen · Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa · Lid van VVR
Laatste update: 05-12-2023 · Trade