Wie zijn wij   ·   Mijn Gallia   ·   Veelgestelde vragen   ·   Jobs   ·   Brochures   
Raadpleeg een specialist 054/326981
 
Vraag ons advies
Homepage Gallia - Reizen Beleven
Facebook
 

Gallia foto 1Gallia foto 2Gallia foto 3Gallia foto 4Gallia foto 5Gallia foto 6Gallia foto 7Gallia foto 8Gallia foto 9Gallia foto 10
(c)Terje Rakke-Nordic Life AS-Fjord Norway, Manuela Libens,

ECO rondreis 'Rondje Noorwegen'

   
Oslo-Flam-Bergen
 
Combineer de 2 interessantste steden van Noorwegen in één trip, de hoofdstad Oslo en de Hanzestad Bergen.  Je reist tussen beide steden met trein, bus en boot en verblijft een nachtje in het prachtig gelegen Flam aan het Naeroyfjord. Je geiet dus van het beste van beide steden en de schitterende natuur aan één van de mooiste Noorse fjorden. 
 
Dag 1: Oslo
Bij aankomst in Gardermoen neem je de Flytoget Airport Express naar Oslo centrum. Je wordt verwacht in het Scandic Oslo City hotel op wandelafstand van het station. 
Dag 2: Oslo
Het centrum van Oslo ligt aan de rand van een fjord, omgeven door bergen en dichte wouden. Breng een bezoek aan het Aker Brygge winkel- en uitgaanscentrum, waar je winkels, restaurants en ontspanning vindt en kunt genieten van een glas mede aan boord van een snek. Oslo heeft zowat alles wat je kan verwachten van een stad en ook het nachtleven heeft de laatste jaren een uitstekende reputatie opgebouwd. 
Dag 3: Oslo - Flam 
Een treinticket van Oslo naar Flam via Myrdal. Om het rustig aan te doen en te kunnen genieten van de landschappen rond Flam verblijf je onderweg 1 nachtje in Flam.
Dag 4: Flam-Bergen
Start de dag met een boottocht over de fjord van Flam naar Gudvangen, een bustrip van Gudvangen naar Voss en een treinticket van Voss naar Bergen. 
Dag 5: Bergen
Bergen is één van de mooiste steden van Noorwegen en één van de meest schilderachtige plaatsen in Europa. Geniet van het zicht op haar pittoreske, houten huisjes met spitse geveltjes langs de Bryggen: het handels- en culturele centrum van West-Noorwegen. De nieuwe wijken vormen een harmonisch geheel met de oude stad en haar zeven bergen staan als een krans om het traditierijke oude stadsgedeelte.
Dag 6: Vertrek
Je gaat met de Flybussen naar de luchthaven van Bergen. 

Transport
Deze rondreis kan door ons gecombineerd worden met vluchten heen naar Oslo en terug uit Bergen. Vraag een offertePrijs per persoon voor het arrangement NOOSBE01
Kamer en ontbijtDubbelSingle
1/5-30/9/24€ 1030€ 1567
1 kind 0-11j. op de kamer v/d ouders: € 503
3de bed op de kamer: € 804
Deze reis voor ouders en 2 kinderen -12j. in 1 kamer ? Vraag een offerte
Inbegrepen: ticket voor de Flytoget Airport Express in Oslo, 2 overnachtingen met ontbijt in het Comfort Hotel Grand Central in Oslo, 1 overnachting met ontbijt in het Fretheim Hotel in Flam, 2 overnachtingen met ontbijt in het Grand Hotel Terminus in Bergen, een reisgids 'Noorwegen' per dossier, een documentatiemap, Oslo naar Bergen met treinticket Oslo naar Flam via Myrdal, boottocht Flam-Gudvangen, bustrip Gudvangen-Voss, treinticket Voss-Bergen, ticket Flybussen Bergen en bijdrage Garantiefonds Reizen.
Niet inbegrepen: Vervoer naar Oslo en terug uit Bergen, niet vermelde maaltijden en persoonlijke uitgaven.
Opgelet: Door de speciale weersomstandigheden in Scandinavië is de periode dat er aan het spoor kan gewerkt worden zeer kort en valt het eigenlijk samen met het zomerseizoen. Indien de treinmaatschappij op het laatste moment een trein annuleert, omwille van werken aan het spoor, en in de plaats een buslijn inlegt dan is dit een geval van overmacht en kan er geen aanspraak gemaakt worden op een schadevergoeding.

Zoek en boek
 

Gerelateerde reizen

Comfort Hotel Børsparken
Comfort Hotel Børsparken
Quality Hotel 33
Quality Hotel 33
Thon Hotel Europa
Thon Hotel Europa
Thon Hotel Opera
Thon Hotel Opera
Thon Hotel Slottsparken
Thon Hotel Slottsparken
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Geef uw mening!
 

Info & weetjes        Algemene en bijzondere voorwaarden        Privacybeleid        Reisverzekeringen
Gallia bv · Weyerstraat 119 · 3850 Nieuwerkerken/Kozen · info@gallia.be · Tel 054/32.69.81. · BE0475.652.663.
© 1993-2024 · Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen · Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa · Lid van VVR
Laatste update: 20-02-2024 · Trade