Wie zijn wij   ·   Mijn Gallia   ·   Veelgestelde vragen   ·   Jobs   ·   Brochures   
Raadpleeg een specialist 054/326981
 
Vraag ons advies
Homepage Gallia - Reizen Beleven
Facebook
 

Gallia foto 2Gallia foto 3Gallia foto 5Gallia foto 6Gallia foto 8Gallia foto 9Gallia foto 10Gallia foto 11Gallia foto 12

Highland safaris - Aberfeldy

   
Land Rover en boot safari's
 
ONS AANBOD 2024

1. Mini safari    GBHSEX01
Een mooi idee voor families op zoek naar een korte safari. Je klimt aan boord van een Land Rover met een Safari Ranger en ontdekt prachtige wegen en vergezichten tijdens de tocht. Het is een unieke gelegenheid om je kinderen de wonderen van de natuur te laten ontdekken en tegelijkertijd te genieten van de opwinding van een 4WD safari tot een hoogte van ongeveer 600 meter. Tijdens deze safari leidt jesafari ranger je voor een korte wandeling door het Caledonian Pine Forest waar je misschien wel wat Schots wild kan spotten zoals de rode eekhoorn, herten of reeën.
Dagelijks om 9.30u, 11.15u, 13.30u en 15.15u - Duur: 1,5u
Prijs per persoon: € 43/volw., € RQ/kind -13j., 4 personen samen: € 149

2. Mountain Safari GBHSEX02
Gewapend met verrekijkers en fototoestellen ga je aan boord van uw Land Rover en start de trip door een door weer en wind gebeeldhouwd landschap, beladen met geschiedenis, cultuur en adembenemende landschappen en talloze fotomogelijkheden. Misschien heb je geluk en duikt er een majestueus hert, de beroemde korhoen, een schichtige haas of een zwevende gouden adelaar op als u door de bossen, de bergen of de heide rijdt. Tijdens een stop aan een berghut geniet u van koffie, thee, Kenmore Shortbread en een scheutje Dewars Whisky.
Dagelijks om 09.30u of 13.30u - Duur: 2,5u
Prijs per persoon: € 57/volw. en € RQ/kind -13j. 

3. Cruise Loch Tay GBHSEX06
Loch Tay is met zijn lengte van ongeveer 27 km het grootste meer van Perthshire. Aan het vertrekpunt in Kenmore ligt aan de rechterzijde van het meer het Tay Forest Park en aan het uiterste einde van het meer ligt het Trossachs National Park. Dat maar even om aan te tonen dat u hier in een gebied met een uitzonderlijk mooie natuur zit. Tijdens deze cruise is het dan ook puur genieten. De cruise wordt gemaakt met een boot voor max. 12 personen met kajuit en steeds in het gezelschap van een ervaren gids die u vertelt over de geschiedenis en de natuur.
Vertrek dagelijks om 10u, 12u, 14u en 16
Duur: 1,5u
Prijs per persoon: € 61/volw.en € RQ/kind -13j.

INTERESSANT OM WETEN
Vertrek/aankomst van alle Landrover safari's is steeds in Dull, een dorpje op 3 km van Aberfeldy. Vertrek van de Loch Tay Cruises is in Kenmore.
Activiteiten zijn mogelijk van half maart(cruise=april) tot half november maar buiten het eigenlijke seizoen kunnen de vertrekuren wat verschillen.
Maximum 6 personen per Land Rover en 11 personen voor een Pinzgaur
Alle safari's wordt begeleid door een ervaren safarigids in kilt
Gratis parking aan het vertrekpunt
Het safari café bij het vertrekpunt in Dull serveert heerlijke plaatselijke gerechten
Van aan het vertrekpunt start een 500 meter lange wandeling 'discovery trail' met prachtige uitzichten op de omgeving. Op deze trail leert u vanalles over de fascinerende geologie en geschiedenis van de regio en misschien ziet u wel een mooi hert vanaf het uitzichtspunt met zicht op de Glenlyon, Schotlands grootste fjord.
Verblijven in deze omgeving doet u best ofwel in Aberfeldy, in Pitlochry of in Dunkeld.
 

Gerelateerde reizen

Loch Tay Safaris
Loch Tay Safaris
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Geef uw mening!
 

Info & weetjes        Algemene en bijzondere voorwaarden        Privacybeleid        Reisverzekeringen
Gallia bv · Weyerstraat 119 · 3850 Nieuwerkerken/Kozen · info@gallia.be · Tel 054/32.69.81. · BE0475.652.663.
© 1993-2024 · Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen · Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa · Lid van VVR
Laatste update: 21-04-2024 · Trade