Reisadvies
Homepage Gallia - Reizen Beleven Facebook 25 jaar Gallia Raadpleeg een specialist 054/326981

Boek online

   
Op deze website bieden wij u sinds 14 december 2005 de mogelijkheid om online te reserveren. U kan beschikbaarheden controleren, prijzen berekenen en uw reservering dadelijk zelf maken.

Particulieren
Particulieren kunnen dit gewoon in de pagina's van de website doen door de vakantie van hun keuze te bepalen en dan op volgende knop te klikken om de reservering te maken:Vermits Gallia een reisorganisatie is die enkel via de erkende, vergunde en aldus betrouwbare reisbureaus in Vlaanderen werkt, wordt er op het einde van uw reservering gevraagd een reisbureau in uw buurt aan te duiden. Zij zullen uw reisdocumenten opvolgen.
Bij reservering wordt er u automatisch een betaling gevraagd. Gallia gebruikt het Ogone e-Commerce systeem voor de veilige afhandeling van uw online betalingen. Klik hier voor meer uitleg over Ogone.
Uw reisdocumenten zullen u, na volledige betaling op onze website, door dit reisbureau overhandigd worden minimum 8 dagen voor uw vertrek.

Voor de volledige uitleg van ons boekingssysteem klik hier

Voor de landen UK, Ierland, Finland, Zweden, Noorwegen, Denemarken is het omwille van de complexheid en de combinatie van vervoer, overnachtingen en excursies nog niet mogelijk om direct online te reserveren. Voor deze landen kan u terecht bij uw vertrouwde reisbureau bij u in de buurt. Wenst u een offerte op uw maat ? Geef dan zoveel mogelijk details over uw gezinssamenstelling, leeftijd kinderen, kamerverdeling, soort accomodatie (B&B, hotel, kasteelhotels ...) route die u wenst te volgen door aan uw reisbureau. Dan kunnen wij u een zeer gericht voorstel doen.

Reisbureaus
Reisbureaus kunnen enkel reserveren door in te loggen met hun unieke inlogcode op de Swingline website. De afhandeling gebeurt op net dezelfde wijze als uw telefonische reserveringen.

Nieuwsbrief
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Quality Control
Geef uw mening!

Landen Ierland - Engeland - Kanaaleilanden - Schotland - Denemarken - Noorwegen - IJsland - Canada
Winter Lapland - IJsland
Cruising Frankrijk - Ierland

Inspiratie


In de kijker


Begeleide reizen


Laatste update: 15-09-2019 | Trade 
© Copyright 1993-2019 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR