Reisadvies
Homepage Gallia - Reizen Beleven Facebook 25 jaar Gallia Raadpleeg een specialist 054/326981

Gallia foto 1Gallia foto 2Gallia foto 3Gallia foto 4Gallia foto 5

Zwarte beren observeren, Laurentides Wildlife Reserve

   
2 dagen
 
Het Wildreservaat van Laurentides, gelegen in de regio van Quebec en Saguenay-Lac-Saint-Jean (ten Noorden van Quebec stad), is een immens gebied van 7.861 km2 en biedt aan sport-jagers en vissers, maar ook liefhebbers van het buitenleven, de kans om hun favoriete activiteiten in een prachtige omgeving uit te oefenen. Er is een overvloed aan fauna en flora in het park. Opgericht in 1895 onder de naam "Parc des Laurentides", verwierf het de status van wildreservaat in 1981. Deze bijzondere status maakt het mogelijk om hier wetenschappelijk onderzoek te verrichten en de toegang voor de oogst te beperken met het oog op een betere bescherming van het gebied. Dankzij deze maatregelen vindt men hier speciale, inheemse diersoorten zoals de inheemse gespikkelde forel, elanden, zwarte beren en klein wild in overvloed. In de zomer is het Wildreservaat van de Laurentides een geweldige plek voor vakantie-activiteiten. Terwijl het reservaat het best bekend is voor de kwaliteit van zijn vissen, zijn diverse andere activiteiten zoals wild observatie, vogels kijken, kanoën, kajakken en fietsen ook mogelijk. Men vindt hier verschillende soorten zoogdieren, waaronder elanden, kariboes, zwarte beren, wolven, lynxen, vossen, bevers en sneeuwhazen en een grote verscheidenheid aan vogels, waaronder inheemse hoenen, duikers en reigers, die nesten in de bossen of aan de meren.

INBEGREPEN: reisgids Oost-Canada

Dag 1: Laurentides Wildlife Reserve (avondmaal)
Aankomst aan het einde van de dag aan de Portes de l'Enfer Lodge (146km de Road 175 volgen en dan road 18): Aan de receptie wordt U begroet door uw gids. Er wordt gevraagd dat men aankomt rond 16.00 dan kan men samen naar de Porte de l'Enfer Lodge gaan en wordt U naar uw blokhut gebracht. Deze houten blokhutten zijn voorzien van een badkamer met douche, een houtvuur en elektriciteit. Daarna is het vertrek voorzien naar één van de drie observatieposten om de beren te spotten. Naderhand, bij terugkeer naar de Lodge, is er een diner en een lezing voorzien over wolven, beren en de geschiedenis van het wildreservaat in het bijzijn van uw gastheer.

Dag 2: Laurentides Wildlife Reserve (ontbijt en lunch)
Na het ontbijt kan men verschillende activiteiten doen zoals kano varen, een bezoek brengen aan de tent van een pelsjager die u de roep van een eland voordoet. Na uw picknick-lunch keert U terug naar de lodge.

Wenst u een offerte te ontvangen voor deze reis ?
Vraag ze aan met een correcte vertrekdatum en aantal reizigers
    
Inbegrepen in de rondreis:
1 Overnachting in een blokhut op basis van vol pension, gids, de lezing en discussie over wolven, beren en het wildreservaat de Laurentides, één dag van natuur-activiteiten: beren observeren, kano varen, bezoek aan een pelsjagers kamp, zwemvest, laarzen, regenjas en een jas die U beschermt tegen muggen, beddegoed en huishouddiensten, verplichte belastingen voor bezoekers naar Canada, BTW en bijdrage Garantiefonds Reizen

Niet inbegrepen in de rondreis:
Alle alcoholische dranken (indien U deze wenst moet U ze zelf meenemen), ETA-visum, persoonlijke uitgaven in de lodge en fooien voor het personeel, activiteiten die niet in het programma vermeld staan, transport gedurende de dag van de activiteiten (U gebruikt hiervoor uw eigen wagen)

Algemene voorwaarden:
De betaling moet gebeuren ten laatste 48 dagen voor vertrek en zijn niet terug-vorderbaar vanaf 48 dagen voor aankomst. Alle gasten moeten een schuldontheffing tekenen.

Gerelateerde reizen

Grizzly beren kijken, Knight Inlet Lodge, Campell River, BC, 3 tot 7 dagen
Grizzly beren kijken, Knight Inlet Lodge, Campell River, BC, 3 tot 7 dagen
Grizzly beren kijken, Quesnel, BC, 4 tot 6 dagen
Grizzly beren kijken, Quesnel, BC, 4 tot 6 dagen
Ijsberen observeren op de toendra van Manitoba, 6 of 7 dagen
Ijsberen observeren op de toendra van Manitoba, 6 of 7 dagen
Orka's en grizzly beren, Vancouver Island, 5 dagen
Orka's en grizzly beren, Vancouver Island, 5 dagen
IJsberen in Churchill Town, 6 dagen
IJsberen in Churchill Town, 6 dagen
Zwarte beren observeren, Duchesnay Resort, 3 dagen
Zwarte beren observeren, Duchesnay Resort, 3 dagen
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Geef uw mening!
 
Landen Ierland - Engeland - Kanaaleilanden - Schotland - Denemarken - Noorwegen - IJsland - Canada
Winter Lapland - IJsland
Cruising België - Nederland - Duitsland - Frankrijk - Ierland - Engeland - Schotland - Canada

Inspiratie


In de kijkerLaatste update: 04-12-2022 | Trade 
© 1993-2022 Gallia BV | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR