Reisadvies
Homepage Gallia - Reizen Beleven Facebook 25 jaar Gallia Raadpleeg een specialist 054/326981

Gallia foto 1Gallia foto 2Gallia foto 3Gallia foto 4Gallia foto 5Gallia foto 6

Grizzly beren kijken, Quesnel, BC

   
4 tot 6 dagen
 
Diep in het hart van British Columbia in de Cariboo Mountains, rondom het diepste fjord-meer op aarde, vindt men een zeldzaam, gematigd regenwoud. In het stroomgebied van het Quesnel Meer, dat ongeveer  12.000 vierkante kilometer land draineert, is water essentieel voor de duurzaamheid van de levendige en overvloedige levensvormen die hier gevonden worden.
Tijdens de lente en de zomer exploderen de hoge Alpen in een caleidoscoop van kleuren als de wilde bloemen openbarsten in hun volle bloei - asters, gletsjer-lelies, salomonszegel, aap- bloemen, Indische penseel bloemen en een groot aantal anderen. Het weelderige valleibodem- ecosysteem zorgt voor voedsel en onderdak voor talloze soorten, waaronder grizzly beren en zwarte beren, watervogels, hoefdieren, vlinders en een heel andere plantenwereld. In de rivieren van deze valleibodems delen de stierforel en regenboogforel hun leefgebied met de zalm. Deze natuurlijke plaats - afgelegen, wild en eindeloos groen - verfrist je ziel en reinigt je innerlijke geest.

Reisroute met vertrek vanuit Likely, B.C.
Gelegen in het hart van een van de meest unieke en diverse gebieden ter wereld, heeft het Quesnel Meer stroomgebied zijn eigen unieke micro-klimaat aan de westelijke helling van de Cariboo bergen. Doe deze ervaring op uit eerste hand met gidsen. Wij hebben experts, mensen die landelijk erkend worden in hun vakgebied of het nu entomologie, plantkunde, biologie, moskunde of ornithologie is. Of u nu komt voor het pure plezier van het observeren van de natuur en het leven in dit unieke ecosysteem, of u nu een beginner of amateur naturalist of een onderzoekdeskundige bent, U vindt er vele dingen die uw belangstelling gaan opwekken wanneer u deze eco-tour in de Cariboo bergen volgt.

Grizzlies, deze inheemse soort van het Canadese binnenland, zijn heel herkenbaar: een van de grootste, roofzuchtigste en meest eenzame soort met hun vlijmscherpe klauwen, hun houding, hun specifieke bult op de schouder en hun gewelfde neus.
Van de wetlands naar de bergpaden kan U deze grote dieren volgen. De gidsen weten heel veel over deze beren, hun unieke gewoonten, temperamenten, familie-eenheden en kleuren.

Jetboats worden gebruikt om toegang te krijgen tot de rivieren en dan drijven ze verder terwijl U van dichtbij een persoonlijke kijk krijgt op de rivieren, de ecosystemen en de inheemse inwoners. Het is een unieke en veilige manier om beren te bekijken en te genieten van de wildernis en de rivieren in de Cariboo bergen.

Prijs per persoon, in euro, 4 dagen - CAWL001A
Verblijf in 2-persoonskamer.
A:1/5-8/9/22, 9/10-25/10/222033,50
B:9/9-9/10/222357,50

Zoek en boek


Prijs per persoon, in euro, 5 dagen - CAWL001B
Verblijf in 2-persoonskamer.
A:1/5-8/9/22, 9/10-25/10/222717,00
B:9/9-9/10/223031,50


Zoek en boek


Prijs per persoon, in euro, 6 dagen - CAWL001C
Verblijf in 2-persoonskamer.
A:1/5-8/9/22, 9/10-25/10/223235,50
B:9/9-9/10/223559,50

Zoek en boek


Inbegrepen in de rondreis:
Overnachtingen op basis van vol pension, gidsen, alle gemotoriseerde voertuigen (boten, moto's, auto's), oriĆ«ntatie- en interpretatieve info, een reisgids 'West-Canada' per dossier, verplichte belastingen voor bezoekers naar Canada en bijdrage Garantiefonds Reizen

Niet inbegrepen in de rondreis:
Vervoer naar de plaats van vertrek in Canada en terug, ETA-visum, persoonlijke uitgaven in de lodge en fooien voor het personeel.

Algemene voorwaarden:
50% voorschot bij de reservatie en het saldo moet betaald worden 60 dagen voor vertrek. Alle betalingen zijn niet terug-vorderbaar. Transferten van en naar Williams Meer luchthaven naar Likely, B.C. zijn mogelijk op aanvraag. Alle gasten moeten een  schuldontheffing tekenen.

Gerelateerde reizen

Grizzly beren kijken, Knight Inlet Lodge, Campell River, BC, 3 tot 7 dagen
Grizzly beren kijken, Knight Inlet Lodge, Campell River, BC, 3 tot 7 dagen
Ijsberen observeren op de toendra van Manitoba, 6 of 7 dagen
Ijsberen observeren op de toendra van Manitoba, 6 of 7 dagen
Orka's en grizzly beren, Vancouver Island, 5 dagen
Orka's en grizzly beren, Vancouver Island, 5 dagen
IJsberen in Churchill Town, 6 dagen
IJsberen in Churchill Town, 6 dagen
Zwarte beren observeren, Laurentides Wildlife Reserve, 2 dagen
Zwarte beren observeren, Laurentides Wildlife Reserve, 2 dagen
Zwarte beren observeren, Duchesnay Resort, 3 dagen
Zwarte beren observeren, Duchesnay Resort, 3 dagen
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Geef uw mening!
 
Landen Ierland - Engeland - Kanaaleilanden - Schotland - Denemarken - Noorwegen - IJsland - Canada
Winter Lapland - IJsland
Cruising België - Nederland - Duitsland - Frankrijk - Ierland - Engeland - Schotland - Canada

Inspiratie


In de kijkerLaatste update: 05-12-2022 | Trade 
© 1993-2022 Gallia BV | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR