Reisadvies
Homepage Gallia - Reizen Beleven Facebook 25 jaar Gallia Raadpleeg een specialist 054/326981

Gallia foto 1Gallia foto 2Gallia foto 3Gallia foto 4Gallia foto 5Gallia foto 8Gallia foto 9Gallia foto 10Gallia foto 12Gallia foto 15
(c)Visit Kemi, M.Libens

SnowCastle

   
vanaf € 215 per persoon
In Kemi wordt sinds 1996 elk jaar het SnowCastle gebouwd, een indrukwekkende constructie, gebouwd uit sneeuw en ijs, 2 hectare groot met 400 meter muren van 5 meter dik! Je vindt er o.a. torens en kamers op 2 verdiepingen, een sneeuwrestaurant en ijsbar, een sneeuwkapel en een kunstgalerij. 's Avonds wordt het sneeuwkasteel feeëriek verlicht.

Ligging: tegen het centrum van Kemi, aan zee.

Faciliteiten: In het sneeuwhotel kan je vanaf 18 januari tot 15 april 2020 overnachten. Bij het inchecken in het sneeuwhotel krijg je een thermische uitrusting bestaande uit overall, laarzen, sokken, muts en handschoenen. Tijdens het seizoen kan er aan het hotel gewerkt worden om de effecten van weer en wind te herstellen. Het ontbijt neem je in het verwarmde receptiegebouw van het sneeuwkasteel. Het sneeuwhotel kan enkel geboekt worden in combinatie van min. 1 nacht in Hotel Cumulus en eventuele extra safari's. Hoewel het hotel op 19 januari de deur opent kan het zijn dat de bouwwerken aan het kasteel nog verder gezet worden.

Kamers: De gemiddelde kamertemperatuur in het sneeuwhotel is -5°C. In het sneeuwhotel slaap je op echte bedden met matrassen i.p.v. sneeuwbedden. Je slaapt in een speciale thermale slaapzak die je een goede lichaamswarmte garandeert. Check-in is mogelijk om 19.00u en check-out om 10.00u. De gasten hebben een kluis ter beschikking in het houten receptiegebouw. De hotelkamers kunnen bij het buitengaan niet afgesloten worden. De kamers zelf zijn natuurlijk niet uitgerust met badkamer maar toiletten zijn er aan het receptiegebouw. De capaciteit is beperkt, dus snel boeken is de boodschap.
Type A: suite SnowCastle

Maaltijden: Ontbijt met Lapse specialiteiten en diner in het warme Seaview Restaurant Lumihiutale of in het Snowcastle restaurant.

Prijs per persoon per nacht
Kamer en ontbijt Type A
A:18/1-15/4/20215,00
Extra bed: € 88
Toeslag half pension volw: € 45
Toeslag half pension in het snowrestaurant volw: € 60 
Opgelet: min. te combineren met 1 nacht in het Hotel Scandic Kemi of Seaside Glass Villa's. 

 
Ligging

Gerelateerde reizen

Arctic Action Calling - 4 dagen/3 nachten
Arctic Action Calling - 4 dagen/3 nachten
IJsbrekercruise
IJsbrekercruise
Hotel Scandic Kemi
Hotel Scandic Kemi
Seaside Glass Villa's
Seaside Glass Villa's
Overzicht wintersafari's
Overzicht wintersafari's
Nieuwsbrief
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Quality Control
Geef uw mening!

Landen Ierland - Engeland - Kanaaleilanden - Schotland - Denemarken - Noorwegen - IJsland - Canada
Winter Lapland - IJsland
Cruising België - Nederland - Duitsland - Frankrijk - Ierland - Engeland - Schotland - Canada

Inspiratie


Vaarvakanties

Lees meer
Een boot, een kanaal of rivier en enkele vrienden of familie aan boord. Meer hebt u niet nodig voor een geslaagde vakantie. Trossen los en u kan vertrekken. Na een halfuurtje varen is het alsof u nooit anders gedaan hebt. U legt aan waar u wil, in een pittoresk haventje of langs de oever, ver van alle drukte... 's Avonds gaat u uit eten in een gezellig restaurantje langs de oever of u kookt aan boord.

Begeleide reizen

Home - Info & weetjes - Voorwaarden - Privacy - Vacatures

Laatste update: 08-04-2020 | Trade 
© Copyright 1993-2020 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR