Reisadvies
Homepage Gallia - Reizen Beleven Facebook 25 jaar Gallia Raadpleeg een specialist 054/326981

Gallia foto 1Gallia foto 2Gallia foto 3Gallia foto 4Gallia foto 5Gallia foto 6Gallia foto 7Gallia foto 8Gallia foto 9Gallia foto 10Gallia foto 11Gallia foto 12Gallia foto 13Gallia foto 14Gallia foto 15Gallia foto 16Gallia foto 17
(c)Visit Britain-Rod Edwards, Daniel Bosworth

Familievakantie in Engeland

   
8 dagen /7 nachten
vanaf € 668 per volwassene
Deze 8 daagse autorondreis is een fantastische reis voor gezinnen. Ze is gebaseerd op gezinsvriendelijke hotels in het zuiden van Engeland met suggesties voor fijne, ontspannende activiteiten met kinderen. U kiest zelf welke activiteiten u interessant vindt voor uw kinderen en hoe u uw reis invult. Alle opgesomde activiteiten doen is niet mogelijk.  

INBEGREPEN: Bath city hop on/hop off, Oxford city hop on/hop off, een reisgids 'Engeland', een documentatiemap

Dag 1: Canterbury
Bezoek de historische stad Canterbury met zijn beroemde kathedraal. Canterbury is een universiteitsstad en ligt aan de rivier de Stour in Kent. Het is de zetel van de aartsbisschop van Canterbury en het centrum van de Anglicaanse Kerk van Engeland. Het Anglicaanse bisdom was ooit een belangrijke Romeinse nederzetting en later, in de middeleeuwen, een bloeiende stad. Overnachting in de omgeving van Ashford.

Dag 2: Canterbury-Southampton
Volg de kustweg van Ashford naar Southampton via Hastings, Eastbourne en Brighton. Onderweg kan u volgende activiteiten ondernemen.

Hastings Adventure Golf is Engelands centrum voor minigolf en de thuisbasis van de jaarlijkse World Crazy Golf Championships. De drie banen zijn Crazy Golf, Adventure Golf en Pirate Golf . Crazy Golf is het traditionele kustspel met een windmolen, een watermolen en hellingbanen. Crazy Golf is ideaal voor families en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Crazy Golf duurt ongeveer 45 minuten om te spelen. Pirate Golf heeft twee strijdende piratenschepen met explosies, veel opspattend water en een gigantische schedel die je golfballen opeet!

Smugglers Adventure
Het verkennen van de zandstenen wonderen van St Clements Caves  is een spannend avontuur voor het hele gezin. De verrassingen wachten om elke donkere hoek. Deze grotten, die meer dan 1 ha beslaan, verbergen Hastings opwindende geschiedenis van smokkelaars, dranksmokkelaars en rivaliserende bendes. Ze werd een toeristische attractie in de Victoriaanse tijd en op 22 februari 1864 kregen ze zelfs een bezoek van de Prins en Prinses van Wales. In de 17e eeuw ging er zelfs een echtpaar wonen na ontslag uit het stadswerkhuis door herhaald wangedrag . Dit is slechts een van de talloze, te ontdekken, verhalen over de donkere diepten van de grotten.

Eastbourne's miniatuur stoomtrein is een avontuur. U kan de miniatuurtrein, op 1/8ste schaal, over bijna een mijl volgen.  Er is een wandeling rond het meer, een avonturenspeelplaats, modelspoorbanen, een café en een souvenirwinkel.

Controleer uw zenuwen als u Brightons nieuwste toeristische attractie gaat uitproberen. De British Airways i360 levert een adembenemend, panoramisch uitzicht over de kustlijn, de omliggende architectuur en de monumenten. Het platform brengt u naar een hoogte van 138 men is het hoogste bewegende uitzichtpunt ter wereld.

Overnachting in de omgeving van Southampton.

Dag 3: Southampton en omgeving

Tudor House & Gardens is meer dan 900 jaar geschiedenis in het belangrijkste gebouw van Southampton. Tudor House is onlangs volledig gerenoveerd met nieuwe informatiepanelen. Bezoekers kunnen genieten van het toegankelijke gebouw en de mooie tuin die midden in de oude stad van Southampton liggen.

SeaCity Museum
Dit innovatieve museum focust op Southampton en zijn connectie met de zee. De Titanic geschiedenis van Southampton en de verhalen van de mensen die Southampton doorheen de eeuwen verlieten of binnenkwamen komen aan bod.

Beaulieu
In het hart van het New Forest biedt Beaulieu een heerlijke dagje uit voor de hele familie. In Beaulieu vindt u het verrassende National Motor Museum, Beaulieu Abbey, het World of Top Gear en het mooie Palace House, alles inbegrepen in één inkomticket. Geniet van een ontspannen wandeling door de tuinen of stap op de replica van de Veteran Bus of rijdt mee met de monorail voor een prachtig uitzicht over het domein. 

Go Ape
Klim in de bomen en volg een parcours van touwbruggen, tunnels, bruggen en kruispunten op enkele meters hoogte. Dit is een ideale manier om met de hele familie enkele uren in openlucht door te brengen.  

Overnachting in de omgeving van Southampton.

Dag 4: Southampton - Bristol
U zet hier uw reis verder naar Bristol.

Salisbury Cathedral is één van de mooiste middeleeuwse kathedralen in Groot-Brittannië. De bouw werd gestart in 1220 en beëindigd in 1258. Een generatie later werd de Spire, de hoogste torenspits in Engeland (123m), toegevoegd. De kathedraal herbergt de best bewaarde originele Magna Carta (ca. 1215 v.Chr.), een unieke 13de eeuwse fries van bijbel-verhalen in de achthoekige kapittelzaal en de oudste werkende Europese klok (van ca. 1386).
Het mysterieuze en magische Stonehenge is het beroemdste prehistorische monument van Europa, gebouwd in fasen rond 3000 voor Christus .

Overnachting in het gezellige Bristol.

Dag 5: Bath
Bath hoeft geen introductie. Deze fijne Engelse stad is een parel onder de historisch interessante steden. U kan uw wagen in Bristol laten en in 15 minuten met de trein naar Bath reizen. Ter plaatse neemt u de hop on/hop off bus om de stad te verkennen.

Roman Baths
Op de site van een zeer oude bron bouwden de Romeinen een badencomplex gewijd aan de godin Sulis Minerva. Het  oorspronkelijke gebouw werd voltooid in de 1ste eeuw, maar de baden werden uitgebreid en werden steeds verfijnder tijdens de 400 jaar dat ze in gebruik waren. Vandaag de dag kan u het prachtige openlucht Great Bath bezoeken, van waaruit U de kleinere baden en de gemeenschappelijke terreinen kan verkennen .

Bath Aqua Theatre of Glass - Geniet van de oude vaardigheden van de glasblazers en glas in lood kunstenaars die in dit unieke museum werken, in het hart van de ambachtelijke stadswijk van Bath . Bad Aqua Glas is gekleurd door toevoeging van koperoxide aan gesmolten glas. Het creëert de mooie aquamarijn kleur die doet denken aan de wateren van het kuuroord met de mooie groene tint.

Longleat Safari and Adventure Park wordt steeds groter en beter. Elk jaar worden er attracties toegevoegd. De nieuwe Gorilla Kolonie, Lemur Walkthrough, giraf voederen aan de gloednieuwe Safari Watering Hole in the African Village en nog veel veel meer! In het Britse nummer 1 Safari Park kan u de jachtluipaarden bekijken, de neushoorn voorrang geven, uitkijken voor de wolven en oppassen voor de bemoeizuchtige apen in de Monkey Drive - Thru!

Overnachting in Bristol

Dag 6: Gloucester & Oxford

Beatrix Potter 's House of the Tailor of Gloucester: Daar heeft deze bekende schrijfster één van haar meest geliefde personages gecreëerd (The Tailor of Gloucester). De charmante winkel en het museum, gehuisvest in hetzelfde gebouw, zijn elke dag open voor het publiek. Beide gaven haar inspiratie voor haar bekende verhaal en beide worden ze gebruikt in de afbeeldingen. Displays brengen haar favoriete verhaal tot leven.

In Oxford stapt u op de hop on/hop off sightseeing bus waarbij u een mooi overzicht van de stad krijgt. U onderbreekt uw tour waar u wenst om één van de bezienswaardigheden te bezoeken.

U zou zeker eens moeten gaan punteren op de Cherwell rivier. U kan vertrekken aan Oxford's grootste punter-station. Er zijn meer dan 70 met de hand gebouwde boten te huur.

Overnachting in de omgeving van Reading.

Dag 7: Windsor & Harry Potter

Windsor Castle is al lang een koninklijke residentie en momenteel de Queen's favoriete weekend verblijf!
St George 's Chapel was de locatie voor het huwelijk van Prins Edward en Sophie Rhys-Jones. U kunt ook de prachtige State Rooms en de onlangs gerestaureerde St George 's Hall bezoeken.

Warner Bros Studio Tour Leavesden is een achter-de-schermen tocht die de gasten onderdompelt in de wereld van de film. De Studio Tour richt zich op de Harry Potter filmreeks die gedurende meer dan 10 jaar in deze studio's werd gemaakt. Warner Bros Studio Tour is ontworpen om u mee te nemen op een magische reis waarin u kennismaakt met een aantal goed bewaarde geheimen die van Harry Potter de meest succesvolle filmreeks aller tijden hebben gemaakt. Tijdens de Studio Tour ziet u de Grote Zaal in Zweinstein, het prachtige kantoor van Professor Perkamentus, de karakteristieke rekwisieten uit de films, waaronder de Nimbus 2000, de Knight Bus en Hagrid 's motor, de geplaveide straatjes van de Wegisweg, Ollivanders Wand Shop, Gringotts Bank en Eeylops Owl Emporium, en originele sets waaronder de Griffoendor jongens slaapzaal, Gryffindor gemeenschappelijke kamer, de drankjes-klas en Hagrid 's Hut. Hier  ontdekt u ook hoe de filmwezens tot leven werden gebracht met behulp van 'green screen technologie' en 'animatronics'! (opgelet ticket bij-reserveren bij boeking)

Overnachting in de omgeving van Reading.

Dag 8: vertrek
Vandaag is het helaas tijd om Engeland te verlaten. 

 

Transport
Deze rondreis kan gecombineerd worden met ferryovertochten naar Dover
Overzicht Ferries & Eurotunnel

Logies
Voor deze reis kan u kiezen uit een verblijf in 3* of 4* hotels. Enkele voorbeelden van hotels die gebruikt worden.
3* hotels bv Conningbrook Hotel, BW Chilworth Manor Hotel, Hampton by HIlton Bristol City, BW The Gables, BW Calcot Hotel
4* hotels bv New Flying Horse Inn, Doubletree by HIlton Southampton, Botleigh Grange Hotel, Hilton Garden Inn Bristol, BW Reading Moat Hotel

Prijzen per persoon voor de rondreis GBENFAM1

Kamer en ontbijt3*hotels4*hotels
A: 1/4-30/4/19668,00709,00
B: 1/5-31/5/19,1/10-31/10/19681,00712,00
C: 1/6-30/6/19,1/9-30/9/19681,00773,00
D: 1/7-31/8/19684,00776,00
Extra nachten 1/4-31/7/19,1/9-31/10/1996,00106,00
Extra nachten 1/8-31/8/19103,00110,50
Max. 2 kind op de kamer van de ouders 0-3j.: gratis, 4-11j.: 50%.
Ticket en reservering voor Harry Potter Studios indien 2 volw. + 1 kind 5-15j.: € 60/volw en € 48,50/kind
Ticket en reservering voor Harry Potter Studios indien 2 volw. + 2 kinderen 5-15j.: € 194/familie

Inbegrepen: 7 overnachtingen in hotels met ontbijt, Bath city hop on/hop off, Oxford city hop on/hop off, een reisgids 'Engeland', een documentatiemap, bijdrage Garantiefonds Reizen en BTW.
Niet inbegrepen: vervoer,  inkomgelden, middag- en avondmalen, drankjes, persoonlijke uitgaven en verzekeringen.
Opmerkingen:
- inkomgelden zijn niet inbegrepen zodat u uw programma zelf kan invullen op basis van de interesses van uw gezin.
- de prijs van de extra nacht wordt bepaald door de effectieve datum van de nacht. De extra nacht kan enkel een verlenging zijn op de plaatsen waar reeds overnacht wordt.

Ik wil boeken in 3* hotels

Zoek en boek          Geen reservatiekosten
Betalingsinfo
Veelgestelde vragen over online reserveren

Ik wil boeken in 4* hotels

Zoek en boek          Geen reservatiekosten
Betalingsinfo
Veelgestelde vragen over online reserveren

Gerelateerde reizen

Devon en Cornwall - 11 dagen
Devon en Cornwall - 11 dagen
Beauty of the Cotswolds - 6 dagen
Beauty of the Cotswolds - 6 dagen
The Southwest & the Isles of Scilly - 8 dagen
The Southwest & the Isles of Scilly - 8 dagen
Wales in a week - 8 dagen/7 nachten
Wales in a week - 8 dagen/7 nachten
Kastelen, landhuizen en overweldigende natuur in Wales - 7 dagen/6 nachten
Kastelen, landhuizen en overweldigende natuur in Wales - 7 dagen/6 nachten
Canterbury - 3 dagen
Canterbury - 3 dagen
The Garden of England - 3 dagen
The Garden of England - 3 dagen
Romantische kastelen en tuinen in Zuid-Engeland - 4 dagen
Romantische kastelen en tuinen in Zuid-Engeland - 4 dagen
In the footsteps of Barnaby, Morse en Miss Marple - 7 dagen
In the footsteps of Barnaby, Morse en Miss Marple - 7 dagen
James Herriot, Dalziel & Pascoe en Frost achterna door Noord-Engeland - 5 dagen
James Herriot, Dalziel & Pascoe en Frost achterna door Noord-Engeland - 5 dagen
Magie & Mysterie met Harry Potter - 8 dagen
Magie & Mysterie met Harry Potter - 8 dagen
The Good Old England - 9 dagen
The Good Old England - 9 dagen
Yorkshire Dales en het Lake District - 8 dagen
Yorkshire Dales en het Lake District - 8 dagen
Nieuwsbrief
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Quality Control
Geef uw mening!

Landen Ierland - Engeland - Kanaaleilanden - Schotland - Denemarken - Noorwegen - IJsland - Canada
Winter Lapland - IJsland
Cruising België - Nederland - Duitsland - Frankrijk - Ierland - Engeland - Schotland - Canada

Inspiratie


Vaarvakanties

Lees meer
Een boot, een kanaal of rivier en enkele vrienden of familie aan boord. Meer hebt u niet nodig voor een geslaagde vakantie. Trossen los en u kan vertrekken. Na een halfuurtje varen is het alsof u nooit anders gedaan hebt. U legt aan waar u wil, in een pittoresk haventje of langs de oever, ver van alle drukte... 's Avonds gaat u uit eten in een gezellig restaurantje langs de oever of u kookt aan boord.

Begeleide reizen


Laatste update: 23-10-2019 | Trade 
© Copyright 1993-2019 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR