Wie zijn wij   ·   Mijn Gallia   ·   Veelgestelde vragen   ·   Jobs   ·   Brochures   
Raadpleeg een specialist 054/326981
 
Vraag ons advies
Homepage Gallia - Reizen Beleven
Facebook
 

Gallia foto 1Gallia foto 2Gallia foto 3Gallia foto 4Gallia foto 5Gallia foto 6Gallia foto 7Gallia foto 21Gallia foto 22Gallia foto 23Gallia foto 24Gallia foto 25
(c)Visit Rovaniemi, Anti Kurola

SA Wintersafari's in Rovaniemi

   
8/1-10/4/24
 
Naast de klassieke safari's met husky's, rendieren, sneeuwscooters bieden wij hier een unieke, exclusieve en ecologische manier om de Lapse natuur te verkennen op een ecologische en stille e-sneeuwscooter.

1. Op zoek naar de rendieren - Sneeuwscootersafari naar rendierboerderij     FIROSA05
Wil je kennismaken met de oude levenswijze van de Lappen? Rendieren staan ook bekend als de vliegende vrienden van de Kerstman! Rijd op een sneeuwscooter naar de plaatselijke rendierboerderij en maak een korte rit met de rendierslee. Na de sleetocht geniet je van warme drankjes en luister je naar de verhalen over rendierhoeden voordat je terugkeert naar de stad.
Vertrek: Dinsdag, donderdag en zaterdag om 13u
Duur: 3 uur
Inbegrepen: Winterkleding, sneeuwscooter instructies en safari 2 of 1 personen/snowscooter, rijden ca. 1-1,5 uur, bezoek aan rendierboerderij, korte rendiersleetocht en rendierrijbewijs, warme dranken, begeleiding in het Engels
Prijs per persoon: € 165/duo, € 224/solo en € 83/kind 4-14j.

2. Op de sneeuwscooter naar Santa - Sneeuwscootersafari naar Santa Claus Village   FIROSA06
Laat de stad achter je en rijdt op de sneeuwscooter over bevroren rivieren en door besneeuwde bossen naar de poolcirkel waar Santa Claus Village ligt. In Santa's Village kan je genieten van de bezienswaardigheden, eindeloze kerstmuziek, winkels en cafés - en niet te vergeten de ontmoeting met de Kerstman zelf. Voordat je, met de sneeuwscooter, terugkeert naar de stad mag je niet vergeten om het officiële postkantoor van de Kerstman te bezoeken en je groeten op een postkaart naar vrienden en familie te sturen!
Vertrek: Woensdag, vrijdag en zondag om 9u30
Duur: 4,5 uur
Inbegrepen: Winterkleding, sneeuwscooter instructies, safari 2 of 1 personen/snowscooter, heen en terug rijden ca. 2 uur, kinderen reizen in slee getrokken door gids, begeleiding in Engels
Prijs per persoon: € 138/duo, € 197/solo en € 69/kind 4-14j.

3. Arctic delight - Bezoek aan Santa's Village en sneeuwscooter naar de rendierboerderij    FIROSA07
Kom en ontdek de geheimen van de Kerstman en zijn vertrouwde helpers! Ontmoet de Kerstman zelf, bezoek het officiële postkantoor van de Kerstman, doe wat boodschappen en geniet van een heerlijke lunch. Na de lunch neem je de sneeuwscooter en rijd je naar een lokale rendierboerderij. Ontmoet de rendieren, probeer een korte rit met de rendierslee, luister naar de verhalen over rendieren en na een prachtige dag rijd je terug naar de startplaats met sneeuwscooters voordat je met de bus terugkeert naar de stad.
Vertrek: Dinsdag, donderdag en zaterdag om 09u30
Duur: 6,5 uur
Inbegrepen: Winterkleding, transfers naar Santa's Village, ontmoeting met de Kerstman, lunch, sneeuwscooter instructies en safari 2 personen/snowscooter, rijden ca. 1-1,5 uur, bezoek aan rendierboerderij, korte rendierslee rit, warme dranken, begeleiding in het Engels
Prijs per persoon: € 212/duo, € 271/solo en € 106/kind 4-14j.

4. Along the reindeer path - 1 uur rendiersafari    FIROSA20
Ga mee op onze authentieke rendiersafari! Neem comfortabel plaats in een slee en leun achterover, neem foto's van de natuur om je heen en luister naar de geluiden van de rendierkaravaan. De rendierherder heeft voor ons een kaneelbroodje met koffie klaargemaakt op een kampvuur en hij deelt zijn levensverhaal met de rendieren.
Vertrek: Maandag, woensdag, vrijdag en zondag om 13u45
Duur: 3 uur
Inbegrepen: Winterkleding, transfers, bezoek aan rendierboerderij, 1 uur rendiersafari, warme dranken met een broodje, begeleiding in het Engels. 
Prijs per persoon: € 157/volw. en € 118/kind 4-12j. 

5. Thrill of speed - 1 uur huskysafari    FIROSA22
Het vriendelijke geblaf van de husky's verwelkomt je op de lokale boerderij, maar zodra de hondensafari vertrekt, worden de honden rustig en gaan ze aan het werk. Geniet in stilte van de omringende natuur en de sledetocht. Stop voor een pauze in de wildernis en neem foto's. Je rijdt met twee personen per team, maar er is een mogelijkheid om onderweg van bestuurder te wisselen. De gemiddelde lengte van de tocht is 10 km, maar de weersomstandigheden en de vaardigheden van de deelnemers kunnen de lengte van de rit beïnvloeden.
Vertrek: dagelijks om 09u15
Duur: ca. 2 uur
Inbegrepen: Winterkleding, transfers, bezoek huskyfarm, 45-60 min. huskysafari van 7-10 km met 2 personen/team, kinderen in slee, warme dranken, begeleiding in het Engels. 
Prijs per persoon: € 179/volw. en € 135/kind 4-12j.

6. Snowtrail - 2 uur huskysafari  FIROSA21
Voel je hart sneller kloppen samen met de honden in het ongerepte winterbos van de poolcirkel! Tijdens deze huskysafari leer je het team van de poolhonden kennen en ervaar je het echte mushing, het omgaan met het hondenteam. Na de instructie over het rijden, gaan je naar het bos met 2 personen die een slee delen. De afstand van de safari is tussen 12 en 17 km met halverwege een pauze en de mogelijkheid om van bestuurder te wisselen. Na de safari bezoek je de huskykennel en kom je meer te weten over het leven op de huskyfarm, samen met een warm drankje en een zoete hap.
Vertrek: dagelijks om 13u45
Duur: ca. 3 uur
Inbegrepen: Winterkleding, transfers, bezoek huskyfarm, 1,5-2 uur huskysafari van 12-17 km, 2 personen/team, kinderen in slee, warme dranken, gids in het Engels
Prijs per persoon: € 192/volw. en € 144/kind 4-12j. 

7. Snowmobiling quick spin - 2 uur sneeuwscooter-ervaring FIROSA08
Dit sneeuwscooteravontuur biedt een fantastische kans om de kunst van het sneeuwscooter rijden onder de knie te krijgen. Tijdens de safari stoppen we voor een pauze om te genieten van warme dranken en de stilte van de wildernis.
Vertrek: maandag en donderdag om 9u
              dindag, woensdag, zaterdag en zondag om 14u30
Duur: 2 uur
Inbegrepen: Winterkleding, sneeuwscooterinstructies en sneeuwscootersafari 2 personen/sneeuwscooter, rijtijd ca. 1,5 uur, warme dranken met koekjes, begeleiding in het Engels
Prijs per persoon: € 104/duo, € 163/solo en € 57/kind 4-14j.

8. Lappish lifestyle - Sneeuwscooteren en ijsvissen FIROSA09
Wil je voelen hoe het is om uit Lapland te komen? Vandaag is het mogelijk! Per sneeuwscooter bereiken we een van de beste en meest geheime plekken om te ijsvissen. Onze gids leert je hoe je een gat in het ijs boort en hoe je de ijsvishengel en het aas klaarmaakt. Wie vangt de grootste vis?
Vertrek: maandag en vrijdag om 9 uur
Duur: 3 uur
Inbegrepen: Winterkleding, sneeuwscooterinstructies en sneeuwscootersafari 2 personen/snowscooter, rijtijd ca. 1,5 uur, ijsvissen, warme dranken, gids in het Engels
Prijs per persoon: € 149/duo, € 208/solo en € 75/kind 4-14j.

9. Lappish lunch break - Sneeuwscooteren, ijsvissen en lekker eten FIROSA25Rijd langs de bevroren rivieren naar een verborgen wintervisplek midden in de wildernis. Onze gids leert je hoe je een gat in het ijs boort en hoe je de ijsvishengel en het aas klaarmaakt. Ondertussen bereidt onze gids een heerlijke soeplunch voor ons - hopelijk vergezeld van de vangst van de dag.
Vertrek: maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag om 10u30
Duur: 5 uur
Inbegrepen: Winterkleding, sneeuwscooter instructies en safari 2 personen/sneeuwscooter, rijtijd ca. 3 uur, ijsvissen, Lapse outdoor soep lunch, warme dranken, gids in het Engels
Prijs per persoon: € 164/duo, € 223/solo en € 82/kind 4-14j.

10. Naar het koninkrijk van sneeuw en ijs - Hele dag sneeuwscootersafari naar het sneeuwhotel FIROSA26
Het Arctic SnowHotel is een van de must-see bij een bezoek aan Rovaniemi. Geniet van een lange sneeuwscootersafari over verschillende paden en maak een tour rond het poolhotel waar we meer leren over de bouw van het ijzige meesterwerk. Heerlijke lunch van gloeiend gebakken zalm wordt geserveerd in eenwarme houten Kota tipi. We sluiten de dag af met een sneeuwscootertocht terug naar de stad in de wetenschap dat deze reis veel gedenkwaardige indrukken achterlaat.
Vertrek: maandag en vrijdag om 10u00
Duur: 5-6 uur
Inbegrepen: Winterkleding, sneeuwscooterinstructie en safari 2 personen/sneeuwscooter, ongeveer 3 uur rijden, rondleiding in het Arctic SnowHotel, 2-gangenlunch, begeleiding in het Engels
Prijs per persoon: € 214/duo en € € 304/solo
Niet geschikt voor kinderen -12j.

11.Aurora Borealis picknick FIROSA27
Het noorderlicht, ook wel bekend als Aurora Borealis, kan worden waargenomen in de poolzone van de wereld. Onze locatie op de poolcirkel geeft ons de beste mogelijkheden om het te zien. Onze gids rijdt ons de stad uit naar de perfecte plek die ons het beste zicht op de open hemel biedt om te genieten van de Lapse picknick, hopelijk onder het noorderlicht. Transfers per auto of bus.
Vertrek: Dagelijks om 20u30 tot 31/3 en om 21.30 vanaf 1/4
Duur: 3 uur
Inbegrepen: Winterkleding, transfers, gegrilde worst, gebak, warme dranken, begeleiding in het Engels
Prijs per persoon: € 74/volw. en € 37/kind 4-14j. 

12. Aurora Ice floating  FIROSA23
Jezelf onderdompelen in een bevroren meer onder de Aurora's en je geest laten rusten, klinkt bizar nietwaar! Vanavond is dit mogelijk! Dit drijven onder begeleiding is volkomen veilig met een reddingspak van hoge kwaliteit dat je hele lichaam bedekt en je droog houdt. Omdat je je eigen kleding onder het pak hebt, krijg je het zelfs in het open water van 0 graden niet koud. De omstandigheden zijn echt arctisch! Als het helder weer is, kunnen we prachtige sterren zien en misschien zelfs het prachtige noorderlicht bewonderen.
Vertrek: dagelijks om 19u30 tot 28/2 en 20u vanaf 1/3
Duur: 3 uur
Inbegrepen: Winterkleding, transfers, floaten, warme dranken en begeleiding in het Engels
Prijs per persoon: € 104/volw en € 52/kind 4-14 jaar en min. 120 cm groot

13. Aurora hunting photo tour FIROSA24
Rijd in een bus door de omgeving van Rovaniemi om het noorderlicht te observeren. Onze bus brengt je naar verschillende plekken om je debeste kans te geven het noorderlicht te zien. Onze gids zal tijdens de tour een aantal leuke foto's van je maken, waarbij hij met lichtjes speeltvoor grappige foto-effecten! Je krijgt ook tips om je eigen camera in te stellen voor nachtfotografie. Als we geluk hebben, zien we het noorderlicht dansen aan de hemel, in elk geval beleef je een heerlijke avond met prachtige foto's als herinnering. Warme dranken en peperkoekjes zijn inbegrepen.
Vertrek: dagelijks om 20u tot 28/2 en om 21u vanaf 1/3
Duur: 4 uur
Inbegrepen: Bus, ongeveer 200 km rijden naar de beste noorderlichtplekken, warme drankjes uit thermosfles met peperkoekkoekjes, fotograferen en online link toegang tot de foto's, begeleiding in het Engels
Prijs per persoon: € 99/volw. en € 50/kind 4-14j. 

Belangrijke info
Prijs/duo wil zeggen dat je per 2 op de sneeuwscooter zit. De vermelde prijs is echter de prijs per persoon.
Prijs/solo wil zeggen dat je alleen op de sneeuwscooter rijdt. De vermelde prijs is per persoon.
- Gasten die verblijven in de Rovaniemi stadshotels worden te voet aan het safarikantoor verwacht 30 minuten voor de start van de geboekte safari.
Gasten die in Ounasvaaran Sky hotel, Ounasvaaran Chalets, Santa's Igloos Arctic Circle, Arctic TreeHouse of Vaattunki Resort verblijven worden afgehaald aan het hotel. Het juiste uur staat op de vouchers.  
- Minimum leeftijd voor het besturen van een sneeuwscooter is 18 jaar. Een geldig rijbewijs is steeds verplicht.
- De bestuurder van een sneeuwscooter is aansprakelijk voor schade aan het voertuig. Persoonlijke aansprakelijkheid is max. 900€/persoon/sneeuwscooter/ongeval en max. 990 €/persoon/slee/ongeval. Door voor aanvang van de safari een eigenrisicoverzekering van € 15 aan te schaffen, verlaag je het eigen-risicobedrag tot max. 150€/persoon/snowscooter/ongeval. De aansprakelijkheidsverzekering is persoonlijk en telkens geldig voor 1 sneeuwscootersafari.
Let op! De eigen aansprakelijkheidsverzekering is niet van toepassing op e-sneeuwscootersafari's.
Alle deelnemers moeten een contract ondertekenen waarin ze instemmen met en bevestigen dat ze de eigen aansprakelijkheid begrijpen
- Indien de kinderkorting wordt toegepast voor een sneeuwscootersafari reizen de kinderen in een slee achter de scooter van de gids. Het is aangeraden dat een ouder mee plaatsneemt op de slede indien het kind jonger dan 10 jaar is. Een kind moet minimum 140 cm groot zijn om op een sneeuwscooter te mogen plaatsnemen. In dit geval betaalt het de prijs van de volwassenen. Bij extreme temperaturen(-20 C en meer) kan er beslist worden om de kinderen met de wagen naar de stopplaatsen te brengen. 
- Informatie over de tijd die wordt doorgebracht op de huskyslee in de huskyprogramma's wordt alleen gegeven ter informatie en kan niet als contractueel worden beschouwd. De tijd die op de slee wordt doorgebracht, kan variëren afhankelijk van de sneeuw- en ijsconditie, de weersomstandigheden en de aanleg van de deelnemers en honden.
- Omwille van de trillingen wordt het zwangere vrouwen afgeraden om een sneeuwscootersafari te ondernemen
- Indien de weersomstandigheden of de veiligheid van de deelnemers het vereisen, kan het programma altijd aangepast worden.
- Het noorderlicht is een onvoorspelbaar natuurverschijnsel en onze avondsafari's zijn gemaakt om je de kans te geven om het te zien, maar we kunnen niet garanderen dat het tevoorschijn komt. De activiteitservaring blijft de hoofdgedachte en het noorderlicht een toegevoegde waarde.


E-sneeuwscooter safari's
Een unieke, exclusieve en ecologische manier om de Lapse natuur te verkennen op een ecologische en stille e-sneeuwscooter.
Het vertrekpunt voor de e-sneeuwscooter safari's is het Arcic SnowHotel op 25 km van Rovaniemi. Het voordeel is dat deze locatie directe toegang heeft tot de pure natuur en vrij is van lichtvervuiling. Er wordt gereden op private wegen en op het bevroren meer van Lehtojärvi. 

Een voorproefje met de elektrische sneeuwscooter FIROSA10/15
Deze excursie is een goede keuze voor wie eens een eerste ervaring wil hebben van rijden met een elektrische sneeuwscooter. Al rijdend over het bevroren meer en de besneeuwde routes ondervind je hoe rustig, makkelijk en comfortabel het is om een elektrische sneeuwscooter te gebruiken. Tijdens de tocht zijn er enkele haltes voorzien om de schoonheid van het landschap in je op te nemen. De gids zal je ook meer vertellen over het gebied van het Lehtojärvi meer en de Lapse natuur in het algemeen. 
Woensdag en vrijdag in periode 1/12/23-31/3/24 om 16.00u
Duur: 2u
Prijs per persoon voor de safari met transfers: € 146/duo, € 230/solo, kind 4-14j.: € 110
Prijs per persoon voor de safari zonder transfers: € 136/duo, € 220/solo, kind 4-14j.: € 102

Sunrise Safari naar een afgelegen heuveltop     FIROSA11/16
's Ochtends vertrek je door het woud om te genieten van de enkele uren zonlicht die de Arctische winter te bieden heeft. Je rijdt over het bevroren meer en door het besneeuwde bos. Dan ben je getuige van de zonsopgang die de wildernis kleurt van rood over blauw tot één wit-glinsterend landschap. Voordat je de terugweg aanvat, stop je in een jagershut bovenaan een heuvel om je aan het vuur te warmen en te genieten van warm fruitsap, worstjes en koekjes.
Dinsdag, donderdag en zaterdag in periode 1/12/23-31/3/24 om 9.00u
Duur: 3u (snack inbegrepen)
Prijs per persoon voor de safari met transfers: € 179/duo, € 263/solo, kind 4-14j.: € 135
Prijs per persoon voor de safari zonder transfers: € 169/duo, € 253/solo, kind 4-14j.: € 127

Stille e-sneeuwscootersafari en ijsvissen FIROSA12/17
Tijdens deze ijsvissen safari op het Lehtojärvi meer leer je alles over de geheimen van het ijsvissen wat het populairste tijdverdrijf is in Finland. Bij vertrek rijd je eerst enkele kilometers op het bevroren meer op zoek naar een goede plek om te vissen. De professionele gids laat je zien hoe je een gat in het dikke ijs boort en leert je om met een speciale vishengel de vissen aan te trekken onder het ijs. Ondertussen geniet je van de stilte en de pracht van de pure Lapse natuur.
Maandag, woensdag, vrijdag en zondag in periode 1/12/23-31/3/24 om 9.30u
Duur: 3u (snack inbegrepen)
Prijs per persoon voor de safari met transfers: € 169/duo, € 253/solo, kind 4-14j.: € 127
Prijs per persoon voor de safari zonder transfers: € 159/duo, € 243/solo, kind 4-14j.: € 119

Namiddagsafari in de Arctische wildernis FIROSA13/18
Tijdens deze namiddag safari, neemt de gids je mee naar een jagershut midden in het bos. De tocht begint bij daglicht met een oversteek van het bevroren Lehtojärvi meer en gaat verder door bossen en moerassen. Voordat je de terugweg aanvat, stop je in een jagershut bovenaan een heuvel om je aan het vuur te warmen en te genieten van warm bessensap, worstjes en koekjes. De terugtocht wordt aangevat wanneer het begint te schemeren en de sterren zichtbaar worden in de lucht.
Dinsdag, donderdag en zaterdag om 14.00u
Duur: 3u (snack inbegrepen)
Prijs per persoon voor de safari met transfers: € 179/duo, € 263/solo, kind 4-14j.: € 134
Prijs per persoon voor de safari zonder transfers: € 169/duo, € 253/solo, kind 4-14j.: € 127

Noorderlicht safari FIROSA14/19
Je rijdt met de elektrische sneeuwscooter naar de top van een heuvel, ver van het licht van de stad: een ideale plaats om het Noorderlicht te bekijken. Daar hou je halt om de nachtelijke hemel en de sterren te bewonderen, en met enig geluk, ook het Noorderlicht. De gids zal je graag assisteren met de camera instellingen om dit fenomeen ook te fotograferen. Je kan je warmen bij het vuur in een privé jagershut en genieten van een Finse snack. 
Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag in periode 1/12/23-31/3/24 om 21.00u
Duur: 3u (snack inbegrepen)
Prijs per persoon voor de safari met transfers: € 196/duo, € 280/solo, kind 4-14j.: €147 
Prijs per persoon voor de safari zonder transfers: € 186/duo, € 270/solo, kind 4-14j.: € 140

Algemene informatie en voorwaarden
Prijs/duo wil zeggen dat je per 2 op de sneeuwscooter zit. De vermelde prijs is echter de prijs per persoon.
Prijs/solo wil zeggen dat je alleen op de sneeuwscooter rijdt. De vermelde prijs is per persoon. 

Inbegrepen in de safari's: de nodige thermische kledij (tweedelig pak, sokken, wanten, bivakmuts en sjaal), het nodige materiaal (helm en laarzen), transfer naar/terug het vertrekpunt aan Lake Lehtojärvi, een Engelstalige gids, de nodige vergunningen, brandstof verbruik en een omniumverzekering met max. franchise van € 990 per scooter, per incident.  
Transfer tijdsschema
OphaalpuntTijdstip
Apukka Resort/Hotel Vartiosaari1u15 voor vertrek safari
Santa Claus Holiday Village1u voor vertrek safari
Arctic Tree House Hotel50-55 min voor vertrek safari
Chalet Ounasvaara45-50 min voor vertrek safari
Sky Hotel Ounasvaara/Lakituvat Chalets45-50 min voor vertrek safari
Stadscentrum: Safartica kantoor stadscentrum45-50 min voor vertrek safari
<

Belangrijke info
Prijs/duo wil zeggen dat je per 2 op de sneeuwscooter zit. De vermelde prijs is echter de prijs per persoon.
Prijs/solo wil zeggen dat je alleen op de sneeuwscooter rijdt. De vermelde prijs is per persoon. 
- Minimum leeftijd voor het besturen van een sneeuwscooter is 18 jaar. Een geldig rijbewijs is steeds verplicht.
- Indien de kinderkorting wordt toegepast voor een sneeuwscootersafari reizen de kinderen in een slee achter de scooter van de gids. Het is aangeraden dat een ouder mee plaatsneemt op de slede indien het kind jonger dan 10 jaar is. Een kind moet minimum 140 cm groot zijn om op een sneeuwscooter te mogen plaatsnemen. In dit geval betaalt het de prijs van de volwassenen. Bij extreme temperaturen(-20 C en meer) kan er beslist worden om de kinderen met de wagen naar de stopplaatsen te brengen. 
- - De bestuurder van een sneeuwscooter is aansprakelijk voor schade aan het voertuig. Persoonlijke aansprakelijkheid is max. 900€/persoon/sneeuwscooter/ongeval en max. 990 €/persoon/slee/ongeval. Voor e-sneeuwscooter safari's kan er geen afkoop van de franchise gebeuren. 
- Omwille van de trillingen wordt het zwangere vrouwen afgeraden om een sneeuwscootersafari te ondernemen- Indien de weersomstandigheden of de veiligheid van de deelnemers het vereisen, kan het programma altijd aangepast worden.- Het noorderlicht is een onvoorspelbaar natuurverschijnsel en onze avondsafari's zijn gemaakt om je de kans te geven om het te zien, maar we kunnen niet garanderen dat het tevoorschijn komt. De activiteitservaring blijft de hoofdgedachte en het noorderlicht een toegevoegde waarde./gr>
 

Gerelateerde reizen

Santa Claus Village - Arctic Circle
Santa Claus Village - Arctic Circle
Arctic City Hotel
Arctic City Hotel
Enjoy the wilderness @ Vaattunki Wilderness Resort
Enjoy the wilderness @ Vaattunki Wilderness Resort
Scandic Hotel Pohjanhovi
Scandic Hotel Pohjanhovi
Santa's Hotel Santa Claus
Santa's Hotel Santa Claus
Sky Hotel Ounasvaara
Sky Hotel Ounasvaara
Lakituvat Chalets & Family Adventure arrangement
Lakituvat Chalets & Family Adventure arrangement
Magic North
Magic North
Hotel Ounasvaaran Chalets
Hotel Ounasvaaran Chalets
Original Sokos Hotel Vaakuna
Original Sokos Hotel Vaakuna
LS Wintersafari's tijdens het winterseizoen 7/1 - 7/4/24
LS Wintersafari's tijdens het winterseizoen 7/1 - 7/4/24
LS Wintersafari's tijdens de kerstperiode 1/12/23 - 6/1/24
LS Wintersafari's tijdens de kerstperiode 1/12/23 - 6/1/24
Beana boutique luxury retreat - 5 dagen/4 nachten
Beana boutique luxury retreat - 5 dagen/4 nachten
Arctic Fun
Arctic Fun
Active Lapland
Active Lapland
Arctic Light Hotel
Arctic Light Hotel
Arctic Snowhotel & Glass Igloos - Sinetta
Arctic Snowhotel & Glass Igloos - Sinetta
Scandic Hotel Polar
Scandic Hotel Polar
Scandic Hotel Rovaniemi
Scandic Hotel Rovaniemi
TreeHouse magic
TreeHouse magic
Vaattunki Wilderness Resort
Vaattunki Wilderness Resort
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Geef uw mening!
 

Info & weetjes        Algemene en bijzondere voorwaarden        Privacybeleid        Reisverzekeringen
Gallia bv · Weyerstraat 119 · 3850 Nieuwerkerken/Kozen · info@gallia.be · Tel 054/32.69.81. · BE0475.652.663.
© 1993-2023 · Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen · Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa · Lid van VVR
Laatste update: 05-12-2023 · Trade