Home     Facebook   
Bestemmingen Inspiratie Mijn reis Over Gallia Reisadvies
The Southwest & the Isles of Scilly - foto 1
The Southwest & the Isles of Scilly - foto 2
The Southwest & the Isles of Scilly - foto 3
The Southwest & the Isles of Scilly - foto 4
The Southwest & the Isles of Scilly - foto 5
The Southwest & the Isles of Scilly - foto 6
The Southwest & the Isles of Scilly - foto 7
The Southwest & the Isles of Scilly - foto 8
The Southwest & the Isles of Scilly - foto 9
The Southwest & the Isles of Scilly - foto 10
The Southwest & the Isles of Scilly - foto 11
The Southwest & the Isles of Scilly - foto 12
The Southwest & the Isles of Scilly - foto 13
The Southwest & the Isles of Scilly - foto 14
(c)Visit Britain, Manuela Libens, Britainonview_Simon Winnall, Visit Britain-David Shepherd, Agostinosangel, Andy Roland

The Southwest & the Isles of Scilly


 

 vanaf € 793 per persoon
8 dagen/7 nachten autorondreis
INBEGREPEN: een bezoek aan de Roman Baths, een bezoek aan het Fashion Museum, een bezoek aan Victoria Art Gallery, de retourvluchten voor de dagtrip Isles of Scilly, een bezoek aan het Eden Project, een reisgids ´Engeland´ en een documentatiemap


Dag 1: Dover - Bath/Bristol (ca. 325 km)
Aangekomen in Dover, rijdt u naar Bath, waar u 2 nachten zult verblijven.  Bath en zijn prachtige omgeving, is één van de mooiste regio’s van Engeland om te bezoeken. Bath is een unieke stad; de warme bronnen, ‘The Roman Baths’, indrukwekkende  abdij en gebouwen, zijn reeds eeuwen een toeristische attractie. Te midden van het glooiende landschap, iets meer dan 150km ten westen van Londen, is het een mooie en onvergetelijke plaats om te bezoeken.

Dag 2: Bath
Vandaag verkent u de stad Bath. Als een werelderfgoedsite van UNESCO, vindt u in Bath architecturale pareltjes. Ontdek het erfgoed aan de Romeinse Baden, geniet van de enige thermale baden in Groot Brittannië of bezoek de 15e eeuwse Bath Abbey. Bath is de streek van Jane Austen en deze oude stad heeft zoveel van zijn Georgian charme behouden dat fans van Austen zeker vele straten en pleinen uit haar boeken zullen herkennen. U kan er de ‘Royal Crescent’ bewonderen, misschien wel de fraaiste straat van het land. Bezoek ‘The Roman Baths’, the Fashion Museum en The Victoria Art Gallery.

Dag 3: Bath - Newquay (ca. 265 km)
Vandaag reist u zuidwaarts, richting Newquay in Cornwall. Onderweg is er voor elk wat wils in ‘the Heart of Devon’. Zij het een ontspannen uitje of een avontuur vol adrenaline. Van historische huizen en tuinen tot attractieparken voor de ganse familie! Maak er een wandelvakantie van, een avontuur op de fiets, ontdek historische sites of geniet van een ontspannende dag op het strand. Dit prachtige en unieke stukje Engeland biedt elke gast verscheidene mogelijkheden om zijn vakantie tot een succes te maken. Bezoek zeker Exeter Cathedral en Dartmoor National Park. Overnachting in Newquay.

Dag 4: Isles of Scilly
Net voor de kust van Cornwall zijn de Scilly eilanden het best bewaarde geheim van de UK. Omgeven door azuurblauw water en witte zandstranden, is het geen verrassing dat u deze eilandengroep, met vijf bewoonde en ongeveer 140 onbewoonde eilanden ten zuidwesten van Cornwall, enkel kan bereiken per vliegtuig of boot. Vanaf de luchthaven van Newquay vliegt u naar St Mary, het grootste eiland. Onderweg geniet u van de beste inflight entertainment die u zich wensen kan. Deze bestaat namelijk uit spectaculaire vergezichten over de ruige kustlijn van Cornwall. Voor de meesten onder ons is het ook een unieke gelegenheid om eens in een klein vliegtuigje mee te vliegen. U kan er alles volgen wat de piloot doet, een ervaring die u nooit zal vergeten.

Dag 5: Newquay - Eden Project - Plymouth/Torquay(ca. 90-145 km) 
Vandaag reist u verder naar Bodelva bij St Austell, waar het Eden Project gelegen is. Naar het Eden Project wordt vaak verwezen als zijnde het ‘Achtste Wereldwonder’. Cornwall’s Eden Project is een botanische tuin bestaande uit twee kassencomplexen die gevormd worden door meerdere geodetische koepels, omgeven door een adembenemend landschap. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het één van de meeste bezochte toeristische attracties in de UK is. U ontdekt er een verscheidenheid aan tuinen uit gans de wereld, inclusief regenwouden, mangroves alsook tuinen tussen de boomtoppen! Gebouwd in een ontmantelde mijn geeft het Eden Project een verbazingwekkende kijk op de relaties tussen de mens en de plantenwereld. Plezier verzekerd ! Nadien rijdt u verder naar Plymouth/Torquay regio voor uw overnachting.
Torquay is de poort naar de Engelse Riviera. Doordrongen van maritieme geschiedenis en gastheer van verscheidene sport events en festivals, waaronder de Riviera’s eigen Regatta. U vindt er ook het Geopark (UNESCO), waar de bezoekers een uniek ecosysteem kunnen ontdekken en deelnemen aan een variatie van bijzondere activiteiten zoals ‘coasteering’, kanotochten, maar ook het vangen en klaarmaken van een avondmaal onder toezicht van de sous-chef in het Elephant restaurant.

Dag 6: Plymouth/Torquay - Salisbury (ca. 180-235 km) 
Een mooi en historische gebouw zijnde, biedt Salisbury Cathedral een indrukwekkend toneel voor grote manifestaties, concerten en kunst installaties, maar ook is het een plaats voor reflectie en gebed. De kathedraal en zijn omgeving (The Close) worden jaarlijks bezocht door meer dan 500000 bezoekers. Velen komen als toerist of als gelovige, anderen komen voor de vele evenementen die hier plaats vinden. De Kathedraal is toegankelijk voor iedereen en verwelkomt u hartelijk.
Vandaag kan u ook Stonehenge bezoeken. Gelegen op Salisbury Plain, is dit een unieke prehistorische World Heritage site, omgeven door oude grafheuvels. Wie waren de mensen die dit gebouwd hebben? Waarom hebben ze het gebouwd? Waar kwamen de stenen vandaan? Het 5000 jaar oude Stonehenge blijft tot op de dag van vandaag nog altijd een mysterie, zelfs voor de wetenschap. Al wandelend op deze oude site zal ook u begeesterd worden. Overnachting in de omgeving van Salisbury.

Dag 7: Salisbury - London (ca. 145 km)
Geniet van de wereldberoemde monumenten van London, bewonder de nieuwe architecturale meesterwerken tijdens deze citytrip. Uittorenend over de City of London, kan u de prachtige St Pauls Cathedral bezoeken, deze wordt beschouwd als hét meesterwerk van Sir Christopher Wren. Verwonder u over de mooie mozaïeken in het koor.
Aan Buckingham Palace kan u de Changing of the Guard gadeslaan. Even typisch als de rode telefooncellen en dubbeldekbussen, is de Changing of the Guard, een niet te missen koninklijk feest van berenmutsen en rode jassen. Bezoek ook de Tower Bridge. Tijdens zijn 1000-jarige geschiedenis heeft dit gebouw de meest uiteenlopende functies gehad, van Koninklijk Paleis tot gevangenis, munt en zelfs een zoo! Wordt verblind door de Cullinan diamanten en de spectaculaire Kohi-i-Noor bij de Kroonjuwelen.

Dag 8: London - Dover (ca. 125 km)
Neem afscheid van Groot Brittannië! Rij terug naar Dover waar u de ferry wacht.

Transport:
Deze rondreis kan gecombineerd worden met overtochten zie Overzicht Ferries & Eurotunnel

Accommodatie:
Deze autorondreis wordt aangeboden in 2 verschillende accomodaties. Deze worden bevestigd bij reservatie.
- Bed & Breakfast: verblijf bij particulieren
- Hotels: verblijf in 3/4* hotels

 

Prijzen per persoon voor 7 nachten op basis van een dubbel/triple kamer
Kamer en ontbijtBBHotels
GBSCIBBGBSCIHO
1/4-31/10/18793,001035,50
Single toeslag233,50609,00
Inbegrepen: 7 overnachtingen met ontbijt in de accomodatievorm van uw keuze, bezoek aan de Roman Baths, bezoek aan het Fashion Museum, bezoek aan Victoria Art Gallery, retourvluchten voor de dagtrip Isles of Scilly, bezoek aan het Eden Project, een reisgids ´Engeland´, een documentatiemap, de bijdrage Garantiefonds en BTW.
Niet inbegrepen: vervoer, niet-vermelde inkomgelden, niet-vermelde maaltijden en verzekeringen.

Ik wil reserveren voor de rondreis in B&B´s
 
Zoek en boek          Geen reservatiekosten
Betalingsinfo
 Veelgestelde vragen over online reserveren

Ik wil reserveren voor de rondreis in hotels

Zoek en boek          Geen reservatiekosten
Betalingsinfo
 Veelgestelde vragen over online reserveren

Klik hier voor prijzen 2018

 
Opslaan in Mijn reis
Persoonlijk reisadvies?
Klik hier
Gerelateerde
reizen:

Devon en Cornwall - 11 dagen
vanaf € 753 per persoon

Beauty of the Cotswolds - 6 dagen
vanaf € 387,25 p.p.

Cambridgeshire and Kent at ease - 7 dagen
vanaf € 536,75 per persoon

Familievakantie in Engeland - 8 dagen
vanaf € 725 per volwassene

Canterbury - 3 dagen
vanaf € 135,50 per persoon

The Garden of England - 3 dagen
vanaf € 210,50 per persoon

 

Tophotel
Hotel Beau Sejour*** Nassogne
Topbestemming
Winter in Lapland
Gallia nieuwsbrief
Boordevol tips en aanbiedingen!
Quality control
Geef uw mening over uw reis
Wedstrijd
Win een uitje voor twee personen
Waardebon
Geef een vakantiebon kado
Wegbeschrijving
Plan uw reis via onze routeplanner
 
Home
Laatste update: 22-09-2018. 
© Copyright 1993-2018 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR