Reisadvies
Homepage Gallia - Reizen Beleven Facebook 25 jaar Gallia Raadpleeg een specialist 054/326981

Gallia foto 1Gallia foto 2Gallia foto 3Gallia foto 4Gallia foto 5Gallia foto 6Gallia foto 7Gallia foto 8Gallia foto 9Gallia foto 10Gallia foto 11Gallia foto 12Gallia foto 13Gallia foto 14
(c)Visit Britain, Manuela Libens, Britainonview_Simon Winnall, Visit Britain-David Shepherd, Agostinosangel, Andy Roland

The Southwest & the Isles of Scilly

   
8 dagen/7 nachten autorondreis
vanaf € 793 per persoon
INBEGREPEN: een bezoek aan de Roman Baths, een bezoek aan het Fashion Museum, een bezoek aan Victoria Art Gallery, de retourvluchten voor de dagtrip Isles of Scilly, een bezoek aan het Eden Project, een reisgids 'Engeland' en een documentatiemap


Dag 1: Dover - Bath/Bristol (ca. 325 km)
Aangekomen in Dover, rijdt u naar Bath, waar u 2 nachten zult verblijven.  Bath en zijn prachtige omgeving, is één van de mooiste regio's van Engeland om te bezoeken. Bath is een unieke stad; de warme bronnen, 'The Roman Baths', indrukwekkende  abdij en gebouwen, zijn reeds eeuwen een toeristische attractie. Te midden van het glooiende landschap, iets meer dan 150km ten westen van Londen, is het een mooie en onvergetelijke plaats om te bezoeken. Overnachting in regio Bath/Bristol.

Dag 2: Bath
Vandaag verkent u de stad Bath. Als een werelderfgoedsite van UNESCO, vindt u in Bath architecturale pareltjes. Ontdek het erfgoed aan de Romeinse Baden, geniet van de enige thermale baden in Groot Brittannië of bezoek de 15e eeuwse Bath Abbey. Bath is de streek van Jane Austen en deze oude stad heeft zoveel van zijn Georgian charme behouden dat fans van Austen zeker vele straten en pleinen uit haar boeken zullen herkennen. U kan er de 'Royal Crescent' bewonderen, misschien wel de fraaiste straat van het land. Bezoek 'The Roman Baths', the Fashion Museum en The Victoria Art Gallery. Overnachting in regio Bath/Bristol

Dag 3: Bath - Newquay (ca. 265 km)
Vandaag reist u zuidwaarts, richting Newquay in Cornwall. Onderweg is er voor elk wat wils in 'the Heart of Devon'. Zij het een ontspannen uitje of een avontuur vol adrenaline. Van historische huizen en tuinen tot attractieparken voor de ganse familie! Maak er een wandelvakantie van, een avontuur op de fiets, ontdek historische sites of geniet van een ontspannende dag op het strand. Dit prachtige en unieke stukje Engeland biedt elke gast verscheidene mogelijkheden om zijn vakantie tot een succes te maken. Bezoek zeker Exeter Cathedral en Dartmoor National Park. Overnachting in regio Newquay.

Dag 4: Isles of Scilly
Net voor de kust van Cornwall zijn de Scilly eilanden het best bewaarde geheim van de UK. Omgeven door azuurblauw water en witte zandstranden, is het geen verrassing dat u deze eilandengroep, met vijf bewoonde en ongeveer 140 onbewoonde eilanden ten zuidwesten van Cornwall, enkel kan bereiken per vliegtuig of boot. Vanaf de luchthaven van Newquay vliegt u naar St Mary, het grootste eiland. Onderweg geniet u van de beste inflight entertainment die u zich wensen kan. Deze bestaat namelijk uit spectaculaire vergezichten over de ruige kustlijn van Cornwall. Voor de meesten onder ons is het ook een unieke gelegenheid om eens in een klein vliegtuigje mee te vliegen. U kan er alles volgen wat de piloot doet, een ervaring die u nooit zal vergeten. Overnachting in regio Newquay.

Dag 5: Newquay - Eden Project - Plymouth/Torquay(ca. 90-145 km) 
Vandaag reist u verder naar Bodelva bij St Austell, waar het Eden Project gelegen is. Naar het Eden Project wordt vaak verwezen als zijnde het 'Achtste Wereldwonder'. Cornwall's Eden Project is een botanische tuin bestaande uit twee kassencomplexen die gevormd worden door meerdere geodetische koepels, omgeven door een adembenemend landschap. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het één van de meeste bezochte toeristische attracties in de UK is. U ontdekt er een verscheidenheid aan tuinen uit gans de wereld, inclusief regenwouden, mangroves alsook tuinen tussen de boomtoppen! Gebouwd in een ontmantelde mijn geeft het Eden Project een verbazingwekkende kijk op de relaties tussen de mens en de plantenwereld. Plezier verzekerd ! Nadien rijdt u verder naar Plymouth/Torquay regio voor uw overnachting.
Torquay is de poort naar de Engelse Riviera. Doordrongen van maritieme geschiedenis en gastheer van verscheidene sport events en festivals, waaronder de Riviera's eigen Regatta. U vindt er ook het Geopark (UNESCO), waar de bezoekers een uniek ecosysteem kunnen ontdekken en deelnemen aan een variatie van bijzondere activiteiten zoals 'coasteering', kanotochten, maar ook het vangen en klaarmaken van een avondmaal onder toezicht van de sous-chef in het Elephant restaurant. Overnachting in regio Plymouth/Torquay.

Dag 6: Plymouth/Torquay - Salisbury (ca. 180-235 km) 
Een mooi en historische gebouw zijnde, biedt Salisbury Cathedral een indrukwekkend toneel voor grote manifestaties, concerten en kunst installaties, maar ook is het een plaats voor reflectie en gebed. De kathedraal en zijn omgeving (The Close) worden jaarlijks bezocht door meer dan 500000 bezoekers. Velen komen als toerist of als gelovige, anderen komen voor de vele evenementen die hier plaats vinden. De Kathedraal is toegankelijk voor iedereen en verwelkomt u hartelijk.
Vandaag kan u ook Stonehenge bezoeken. Gelegen op Salisbury Plain, is dit een unieke prehistorische World Heritage site, omgeven door oude grafheuvels. Wie waren de mensen die dit gebouwd hebben? Waarom hebben ze het gebouwd? Waar kwamen de stenen vandaan? Het 5000 jaar oude Stonehenge blijft tot op de dag van vandaag nog altijd een mysterie, zelfs voor de wetenschap. Al wandelend op deze oude site zal ook u begeesterd worden. Overnachting in de omgeving van Salisbury.

Dag 7: Salisbury - London (ca. 145 km)
Geniet van de wereldberoemde monumenten van London, bewonder de nieuwe architecturale meesterwerken tijdens deze citytrip. Uittorenend over de City of London, kan u de prachtige St Pauls Cathedral bezoeken, deze wordt beschouwd als hét meesterwerk van Sir Christopher Wren. Verwonder u over de mooie mozaïeken in het koor.
Aan Buckingham Palace kan u de Changing of the Guard gadeslaan. Even typisch als de rode telefooncellen en dubbeldekbussen, is de Changing of the Guard, een niet te missen koninklijk feest van berenmutsen en rode jassen. Bezoek ook de Tower Bridge. Tijdens zijn 1000-jarige geschiedenis heeft dit gebouw de meest uiteenlopende functies gehad, van Koninklijk Paleis tot gevangenis, munt en zelfs een zoo! Wordt verblind door de Cullinan diamanten en de spectaculaire Kohi-i-Noor bij de Kroonjuwelen. Overnachting in de omgeving van Londen.

Dag 8: London - Dover (ca. 125 km)
Neem afscheid van Groot Brittannië! Rij terug naar Dover waar u de ferry wacht.

Transport:
Deze rondreis kan gecombineerd worden met overtochten zie Overzicht Ferries & Eurotunnel

Accommodatie:
Deze autorondreis wordt aangeboden in 2 verschillende accomodaties. Deze worden bevestigd bij reservatie.
- Bed & Breakfast: verblijf bij particulieren maar in de regio Londen wordt altijd een hotel gereserveerd.
- Hotels: verblijf in 3* hotels bv Limpley Stoke Hotel, Bodkin House, Moonraker Hotel, Hotel Bristol, Livermead Cliff Hotel, Exeter Lord Haldon Country Hotel, Chilworth Manor Hotel, Red Lion Hotel, Queens Park Hotel, Oxford Hotel Earls Court, Holiday Villa of gelijkaardig. Prijzen per persoon voor 7 nachten op basis van een dubbel/triple kamer
Kamer en ontbijtBBHotels
Vertrek elke dag mogelijk behalve donderdagGBSCIBBGBSCIHO
1/4-31/10/19793,001007,00
Single toeslag233,50461,50
Max. 1 kind -3j.: gratis, kind 4-12j. -50%. Korting 3de volw. op de kamer: € 60
Inbegrepen: 7 overnachtingen met ontbijt in de accomodatievorm van uw keuze, bezoek aan de Roman Baths, bezoek aan het Fashion Museum, bezoek aan Victoria Art Gallery, retourvluchten voor de dagtrip Isles of Scilly, bezoek aan het Eden Project, een reisgids 'Engeland', een documentatiemap, de bijdrage Garantiefonds en BTW.
Niet inbegrepen: vervoer, niet-vermelde inkomgelden, niet-vermelde maaltijden en verzekeringen.

Ik wil reserveren voor de rondreis in B&B's

Zoek en boek          Geen reservatiekosten
Betalingsinfo
Veelgestelde vragen over online reserveren

Ik wil reserveren voor de rondreis in hotels

Zoek en boek          Geen reservatiekosten
Betalingsinfo
Veelgestelde vragen over online reserveren

Gerelateerde reizen

Devon en Cornwall - 11 dagen
Devon en Cornwall - 11 dagen
Beauty of the Cotswolds - 6 dagen
Beauty of the Cotswolds - 6 dagen
Wales in a week - 8 dagen/7 nachten
Wales in a week - 8 dagen/7 nachten
Kastelen, landhuizen en overweldigende natuur in Wales - 7 dagen/6 nachten
Kastelen, landhuizen en overweldigende natuur in Wales - 7 dagen/6 nachten
Familievakantie in Engeland - 8 dagen
Familievakantie in Engeland - 8 dagen
Canterbury - 3 dagen
Canterbury - 3 dagen
The Garden of England - 3 dagen
The Garden of England - 3 dagen
Romantische kastelen en tuinen in Zuid-Engeland - 4 dagen
Romantische kastelen en tuinen in Zuid-Engeland - 4 dagen
In the footsteps of Barnaby, Morse en Miss Marple - 7 dagen
In the footsteps of Barnaby, Morse en Miss Marple - 7 dagen
James Herriot, Dalziel & Pascoe en Frost achterna door Noord-Engeland - 5 dagen
James Herriot, Dalziel & Pascoe en Frost achterna door Noord-Engeland - 5 dagen
Magie & Mysterie met Harry Potter - 8 dagen
Magie & Mysterie met Harry Potter - 8 dagen
The Good Old England - 9 dagen
The Good Old England - 9 dagen
Yorkshire Dales en het Lake District - 8 dagen
Yorkshire Dales en het Lake District - 8 dagen
Nieuwsbrief
Mis nooit onze tips en aanbiedingen
Quality Control
Geef uw mening!

Landen Ierland - Engeland - Kanaaleilanden - Schotland - Denemarken - Noorwegen - IJsland - Canada
Winter Lapland - IJsland
Cruising Frankrijk - Ierland

Inspiratie


In de kijker


Begeleide reizen


Laatste update: 23-09-2019 | Trade 
© Copyright 1993-2019 Gallia bvba | BE0475.652.663. | Lic. A5997 Toerisme Vlaanderen | Verzekerd bij Garantiefonds Reizen en Axa Belgium | Lid van VVR